Subota, 9. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

10 C°

Na meti klubova

Celtic dobio prvu službenu ponudu za Vatrenog, došla je od neočekivane momčadi

Autor:

06.01.2023. 16:22
Celtic dobio prvu službenu ponudu za Vatrenog, došla je od neočekivane momčadi

Foto: Foto Reuters

Ozbiljno je bila zagrizla i talijanska Monza, kojoj je šef Silvio Berlusconi, ali oni nisu poslali službenu ponuduRIJEKA Bek hrvatske nogometne reprezentacije Josip Juranović očekivano je nakon Svjetskog prvenstva postao zanimljiv mnogim europskim klubovima, a škotski mediji danas prenose kako je Celtic dobio i prvu službenu ponudu za Vatrenog.


Ranije se spominjao interes Atletico Madrida, Barcelone i Chelseaja, ali konkretna ponuda stigla je od pomalo i neočekivane momčadi.


Trenutno šesnaesta ekipa La Lige, Espanyol, jedina je otišla korak dalje i poslala ponudu za Juranovića, a navodno se radi o ponudi od oko sedam milijuna eura. Ozbiljno je bila zagrizla i talijanska Monza, kojoj je šef Silvio Berlusconi, ali oni nisu poslali službenu ponudu.
Ipak, škotski mediji pišu kako bi Celtic za svojeg beka htio dobiti puno više od sedam milijuna. Navodno traže čak dvadeset, a 2021. godine su ga iz varšavske Legije kupili za tri milijuna eura. Čini se kako će konačna odšteta biti puno niža od očekivanja kluba.