Utorak, 16. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

12 C°

SP u Kataru

Brazilci potvrdili: Neymar propušta dvoboj sa Švicarskom, sličnu ozljedu je pretrpio još jedan igrač

Autor: Hina

25.11.2022. 16:33
Brazilci potvrdili: Neymar propušta dvoboj sa Švicarskom, sličnu ozljedu je pretrpio još jedan igrač

Foto: Foto REUTERS

Liječnik Rodrigo Lasmar je obznanio da su Neymaru ozlijeđeni ligamenti u skočnom zglobu, a otkrio je da je sličnu ozljedu u dvoboju protiv Srbije pretrpio i Danilo



DOHA Brazil će protiv Švicarske igrati bez Neymara, koji je u četvrtak pretrpio ozljedu desnog gležnja, objavila je u petak liječnička služba brazilske reprezentacije.


Liječnik Rodrigo Lasmar je obznanio da su Neymaru ozlijeđeni ligamenti u skočnom zglobu, a otkrio je da je sličnu ozljedu u dvoboju protiv Srbije pretrpio i Danilo.


“Tu dvojicu igrača nećemo imati na raspolaganju za sljedeću utakmicu, ali oni nastavljaju s procesom oporavka s ciljem da budu spremni za nastavak natjecanja”, objavio je dr. Lasmar u video poruci koju je objavio Brazilski nogometni savez.




Brazilski sportski dnevnik Globo Esporte objavio je da je obojici igrača ugrožen nastup u prvoj fazi natjecanja te da bi se mogli ponovno priključiti momčadi tek u osmini finala.


Neymar je u četvrtak šepajući napustio travnjak stadiona Lusail, a svijet su obišle fotografije njegovog natečenog skočnog zgloba.


No, brazilski izbornik je već na konferenciji za medije nakon utakmice poručio da za Neymara Svjetsko prvenstvo nije završeno.


“Uvjereni smo da će Neymar ponovno igrati na ovom Svjetskom prvenstvu”, samouvjereno je izjavio Tite.


Brazil će u ponedjeljak, 28. studenoga (17.00), igrati protiv Švicarske, a u posljednjem dvoboju grupne faze Brazilce u petak, 2. prosinca, čeka okršaj s Kameruncima.