Utorak, 26. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

Njemačka

Borussia (M) pronašla novog trenera. Vodio je Bayer Leverkusen, a u Švicarskoj je osvojio tri naslova prvaka

Autor: Hina

07.06.2023. 08:46
Borussia (M) pronašla novog trenera. Vodio je Bayer Leverkusen, a u Švicarskoj je osvojio tri naslova prvaka

Foto: Foto REUTERS

Seoane, koji je trenirao Leverkusen od srpnja 2021. do listopada 2022., vodio je Young Boys u svojoj rodnoj Švicarskoj, i s tim je klubom osvojio tri uzastopna naslova prvaka i jedan domaći kup.Borussia Moenchengladbach potpisala je trogodišnji ugovor s bivšim trenerom Bayera iz Leverkusena Gerardom Seoaneom za svog novog glavnog trenera, priopćio je bundesligaški klub.


Gladbach se razišao s trenerom Danielom Farkeom nakon jedne sezone koju je završio na 10. mjestu sa sedam bodova zaostatka za mjestom koje vodi u europskim kvalifikacijama.


Seoane, koji je trenirao Leverkusen od srpnja 2021. do listopada 2022., vodio je Young Boys u svojoj rodnoj Švicarskoj, i s tim je klubom osvojio tri uzastopna naslova prvaka i jedan domaći kup.
“Seoane je bio uspješan za nekoliko klubova u proteklih nekoliko godina. On je mlad trener, ali s mnogo iskustva”, rekao je sportski direktor Gladbacha Roland Virkus.


“On igra stil nogometa kakav želimo vidjeti ovdje. Drago nam je što je on naš novi glavni trener u Borussiji Moenchengladbach.”