Srijeda, 29. studenog 2023

Weather icon

Vrijeme danas

4 C°

NBA liga

Bogdanovićevi Pistonsi zapeli u Dallasu pa morali otkazati utakmicu s Wizardsima

Autor: Hina

01.02.2023. 20:31
Bogdanovićevi Pistonsi zapeli u Dallasu pa morali otkazati utakmicu s Wizardsima

Foto: Bojan Bogdanović i Luka Dončić/Foto REUTERS

Ozbiljna zimska oluja i logistički problemi u vezi s avionom natjerali su Pistonse na otkazivanje letaDETROIT Utakmica između Detroit Pistonsa i Washington Wizardsa u srijedu navečer odgođena je nakon što su Pistonsi imali problema s putovanjem nakon utakmice u Dallasu.


Pistonsi našeg Bojana Bogdanovića su se trebali vratiti u Detroit u utorak, jedan dan nakon poraza protiv Mavericksa 111-105. Ozbiljna zimska oluja i logistički problemi u vezi s avionom natjerali su Pistonse na otkazivanje leta. Nekoliko medija izvijestilo je da su Pistonsi još uvijek bili u Dallasu u srijedu ujutro, a utakmica u srijedu navečer bila je na rasporedu u 19 sati po lokalnome vremenu.
U priopćenju za javnost, NBA je rekao da će datum odgođene utakmice biti objavljen kasnije.


Također postoji sve veća zabrinutost da bi zaleđene ceste i kaos kod zračnog prometa mogli spriječiti New Orleans Pelicanse da dođu u Dallas na utakmicu s Mavericksima zakazanu za četvrtak navečer. Pelicansi su, prema ESPN-u, u kontaktu s NBA-om, ali ostaju u Denveru nakon planiranog odlaska u Texas nakon poraza od Nuggetsa u utorak 122-113.