Nedjelja, 21. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

TENIS

ATP Umag: Nevrijeme prekinulo mečeve, nastavak u srijedu

Autor: Hina

25.07.2023. 21:33
ATP Umag: Nevrijeme prekinulo mečeve, nastavak u srijedu

Foto: ATP Umag 2022Nevrijeme s obilnom kišom i snažnim vjetrom, koje je pogodilo područje Umaga u utorak predvečer, prekinulo je odigravanje preostalih mečeva prvog kola 33. izdanja Plava Laguna Croatia Opena, zbog čega su svi odgođeni za srijedu. Terene natopljene obilnim oborinama nije bilo moguće osposobiti za igru te nije moglo biti drugačije odluke organizatora. U trenutku prekida na središnjem stadionu je Rus Aleksander Ševčenko vodio 5-3 protiv umaškog pobjednika iy 2018. Talijana Marca Cecchinata, a u španjolskom obračunu na terenu 1 je Jaume Munar došao do prednosti od 5-2 protiv Alberta Ramos-Vinolasa.


Još tri meča su bila na rasporedu, ali nisu započeti: na središnjem terenu su trebali igrati Švicarac Stan Wawrinka i Austrijanac Filip Mišolić, na Grandstandu Mađar Fabian Marozsan i Argentinac Juan Manuel Cerundolo, a na terenu 1 Švicarac Marc-Andrea Huesler i Argentinac Federico Coria.


Svi oni će se naći na rasporedu za srijedu, uz nekoliko mečeva 2. kola, među kojima će biti i onaj jedinog preostalog hrvatskog predstavnika Dine Prižmića s Mađarom Zsomborom Pirosom, kao i sraz bivšeg umaškog pobjednika, Austrijanca Dominica Thiema i prvog nositelja, 21-godišnjeg Čeha Jirija Lehečke.


Foto: ATP Umag 2022