Petak, 29. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

20 C°

Nepotvrđene indicije

ATP tvrdi kako nema dovoljno dokaza za kažnjavanje Zvereva

Autor: Hina

31.01.2023. 14:07
ATP tvrdi kako nema dovoljno dokaza za kažnjavanje Zvereva

Foto: Alexander Zverev/Foto REUTERS

Olga Šaripova, nekadašnja djevojka aktualnog olimpijskog pobjednika, prvo je na društvenim mrežama razotkrila fizičko nasilje, a kasnije i u intervjuima govorila kako ju je Zverev tukao, gušio jastukom i zaključavao u hotelskim sobama



LONDON ATP organizacija u utorak je službeno obznanila kako nema dovoljno dokaza za kažnjavanje njemačkog tenisača Alexandra Zvereva za obiteljsko nasilje.


Zverev, ne tako davno drugi tenisač na svijetu, a danas 14. na ATP ljestvici, optužen je od strane bivše djevojke za fizičko zlostavljanje. ATP je pokrenuo neovisnu istragu u listopadu 2021. godine, a danas je objavio kako nema dokaza za kažnjavanje i kako je ovaj slučaj s njihove strane završen.


Olga Šaripova, nekadašnja djevojka aktualnog olimpijskog pobjednika, prvo je na društvenim mrežama razotkrila fizičko nasilje, a kasnije i u intervjuima govorila kako ju je Zverev tukao, gušio jastukom i zaključavao u hotelskim sobama. S




ve te navode njemački tenisač je negirao.


ATP je nakon svega naglasio da nema nikakve osnove za izricanjem bilo kakvih disciplinskih mjera, ali i da će poduzimati daljnje korake ukoliko se pojave novi dokazi.