Nedjelja, 21. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

Veliko zanimanje

Ulaznice za Eurosong rasprodane u pola sata, navala srušila Ticketmaster

Autor: L. S.

07.03.2023. 14:04
Ulaznice za Eurosong rasprodane u pola sata, navala srušila Ticketmaster

Foto: V. KARUZA

Platforma nije mogla izdržati silnu potražnju za kartamaDanas je u podne službeno započela prodaja ulaznica za ovogodišnji Eurosong, te se za jedan od najvećih i najpraćenijih glazbenih događaja karte čekalo u virtualnim redovima.


Malo prije podneva i službenog početka prodaje virtualni red kompletno se srušio što je na društvenim mrežama odmah pokrenulo lavinu kritika usmjerenih ka Ticketmaster platformi, koja je jedina prodajna platforma na kojoj se za Eurosong mogu kupiti ulaznice.


Nekoliko minuta nakon 12 sati u redu je čekalo više od dvije tisuće ljudi, a mnogi su na Twitteru pisali kako su po osvježavanju stranice sa početka reda bačeni na sam kraj, što je dodatno rasplamsalo napetost u borbi za kupnju jednih od trenutno najtraženijih ulaznica za show koji će se u svibnju održati u Liverpoolu, u ime prošlogodišnjih pobjednika iz Ukrajine.
Kupnja ulaznica bila je otvorena ljudima iz čitavog svijeta, što je u startu povećalo potražnju. M&S Bank Arena u kojoj će se natjecanje održati ima kapacitet od 11 tisuća posjetitelja, što je ipak nemjerljivo s brojem koji silno žele prisustvovati eventu.


Posljednje vijesti su da su 37 minuta nakon početka prodaje i simultanog pada sustava ulaznice za finale showa službeno rasprodane, prenosi Mirror.