Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

5 C°

Koncert u HNK-u

Zaklada "Hrvatska za djecu" najavila svečani koncert: hitove izvode doajeni hrvatske glazbe

Autor: Sandy Uran

10.10.2023. 09:00
Zaklada

Foto: Nastupit će i Damir Urban, VEDRAN KARUZA

"Privatno, ali i kao javna osoba, osjećam i potrebu i dužnost pomoći da ovu zemlju i društvo učinimo boljim mjestom za život", kazao je Damir Urban.Dobro je činiti dobro. Stoga, jedan od projekata koji zaslužuje sve pohvale je i jedinstveno glazbeno događanje, točnije svečani koncert »15 nam je godina već« Zaklade »Hrvatska za djecu« koji će u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu biti održan ovog četvrtka s početkom u 19.30.


Na najprestižnijoj pozornici u Hrvatskoj svoje najveće hitove izvest će doajeni hrvatske glazbe Gibonni i Damir Urban te mladi glazbenici koji su osvojili naša srca, Mia Dimšić i Matija Cvek.


Cijeli koncert pod glazbenom je palicom Nikše Bratoša.
– Oduvijek vjerujem da je svako ljudsko biće koje sam upoznao bilo po nečemu posebno i da svi do jednog posjedujemo neki dar kojim možemo graditi i koji će graditi nas. Biti to što jesi, prihvaćen i potreban svijetu u kojem jesi, vjerujem da je to jedan od nosivih zidova na kojem stoji kuća sretnog čovjeka, izjavio je Gibonni.


– Privatno, ali i kao javna osoba, osjećam i potrebu i dužnost pomoći da ovu zemlju i društvo učinimo boljim mjestom za život, kazao je Damir Urban.


– Gledalište će u najvećoj mjeri ispuniti naši korisnici te partneri Zaklade koji nam pomažu te ljudi koji su omogućili da ove godine možemo obilježiti 15 godina i njima je ovaj koncert i posvećen, izjavila je upraviteljica Zaklade Renata Gubić.