Nedjelja, 21. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

16 C°

Najljepši glas

Više od 85 tisuća glasova je presudilo: Martin Kosovec je pobjednik The Voicea Hrvatska!

Autor: L. S.

28.01.2024. 10:33
Više od 85 tisuća glasova je presudilo: Martin Kosovec je pobjednik The Voicea Hrvatska!

Foto: HRT

Njegova iznimna glazbena interpretacija i karizma na pozornici osigurali su mu pobjedu u ovoj nezaboravnoj sezoniTurbulentnoj, uzbudljivoj i nadasve posebnoj sezoni popularnog showa The Voice Hrvatska stigao je kraj,  a glasovi publike – i to više od 85 tisuća njih, odlučili su da je pobjednik ove sezone osamnaestogodišnji Martin Kosovec!


Za titulu najljepšeg glasa Hrvatske porili su se, uz veliku pomoć mentora i svojih timova, Ana Širić, Jakov Peruško Rihtar, Luka Novokmet i Martin Kosovec.


Martin Kosovec je zarobio srca publike još od blind audicija, a ovoga puta izveo je pjesmu “Sjaj u tami” (Dorian Gray) i tako na poseban način odao posvetu sjećanju na Massima.

Publika je s njim bila od prvoga takta i osjećala emociju koju je donio na scenu. “Martin je dovoljno mlad da ne shvaća koliko je ‘cool’ i koliko uživamo u svemu što donosi”, komentirala je njegova mentorica Vanna koja ga je komentira, vidno taknuta ovim nastupom, mentorica Vanna.


Drugo mjesto zauzela je Ana Širić, na trećem se mjestu našao Luka Novokmet, dok je četvrto mjesto zauzeo Jakov Peruško Rihtar.