Subota, 13. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

IKONA SCENE

VIDEO/FOTO Danijela Martinović na Krasici zajedno s publikom proslavila 52. rođendan: “Ovako nešto nisam nikad doživjela”

Autor: Valentina Botica

16.07.2023. 12:40
VIDEO/FOTO Danijela Martinović na Krasici zajedno s publikom proslavila 52. rođendan: “Ovako nešto nisam nikad doživjela”

Foto: Vedran KaruzaDugački redovi parkiranih automobila, krcato igralište i uzbuđena, raspjevana publika – prizori su koji su na Krasici dočekali legendarnu ikonu domaće scene, Danijelu Martinović.


Točno na njezin 52. rođendan, posjetiteljima je poklonila svoju pozitivnu energiju i bezvremenske hitove koje znaju mladi i rado ih se sjete stari.

Danijela je na igralištu Hroljevo nastupila u sklopu bakarskog Margaretinog leta. Koncert je počeo malo kasnije od predviđenih 22 sata, ali atmosferu je živom držala grupa Point, koja je i nakon Danijele ponovno preuzela binu.


“Ovo je prvi put da nastupam ovdje – neobično je mjesto, ali vidim da se more ljudi slijeva sa svih strana, što mi je zaista veliko zadovoljstvo. Tako da ćemo napraviti jednu večer za pamćenje”, rekla nam je Danijela prije koncerta.Otvorila je pjesmama Zovem te ja, Nemam s kime dočekati zime i Ja, ja, ja, a vrlo se brzo na repertoaru našla Oliverova Cesarica koju je otpjevao njezin suradnik, glazbenik Zoran Mišolongin, kao i Ovako ne mogu dalje koju u originalu izvodi s Kemalom Montenom.No, ono što ju je iskreno iznenadilo bila je rođendanska zdravica koju su pripremili gradonačelnik Bakra Tomislav Klarić i direktorica TZ-a Bakar Sonja Jelušić Marić. Zajedno su nazdravili čašom pjenušca, a publika je Danijelu počastila glasnom i toplom rođendanskom pjesmom.“Danas slavim 52. rođendan i ovako nešto zaista nisam nikad doživjela. Tako da će ova večer i vi zauvijek ostati u mom sjećanju”, rekla je slavljenica koja je publici priredila odličan rođendanski provod.