ponedjeljak, 25. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

»Fool Us«

Veliki uspjeh iluzionista Luke Vidovića: Pojavio se u najgledanijoj emisiji mađioničara

Autor: Ivana Kocijan

06.12.2022. 09:08
Veliki uspjeh iluzionista Luke Vidovića: Pojavio se u najgledanijoj emisiji mađioničara

Foto: Privatna arhiva

"Gostovanje u ovoj emisiji je priznanje za mađioničara poput onog kad glumac osvoji Oscar", kažeVeliki uspjeh hrvatskog iluzionista Luke Vidovića pronio se svijetom i to ravno iz središnjice najpopularnijeg studija najgledanije svjetske TV emisije koja ugošćuje mađioničare iz cijelog svijeta »Fool Us« autora Penna & Tellera.


Gostovanje Luke Vidovića u emisiji u Las Vegasu u kojoj gostuju najbolji svjetski mađioničari, veliko je priznanje za njega i za cijelu regiju, s obzirom na to da je jedini mađioničar s ovih prostora kojem je to uspjelo.


– U Las Vegasu sam bio u svibnju, a emisija je emitirana ovih dana. Ovo je drugi put da sam bio pozvan. Moje je prvo gostovanje trebalo biti već prije dvije godine, ali zbog korone nisam mogao putovati. Gostovanje u ovoj emisiji je priznanje za mađioničara poput onog kad glumac osvoji Oscar.
Oduševljen sam profesionalnošću cijelog tima i počašćen ovim priznanjem, rekao je Vidović zahvalivši mentoru Bojanu Barišiću s kojim je uvježbavao trik koji je izveo, dok je Tomislav Ivić složio video. Za doživljaj glamura pobrinula se produkcija koja je po Vidovića poslala limuzinu kojom se voze neke od najvećih zvijezda i dovezla ga u studio.