Subota, 13. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

NOVA TV

Večerašnji “Supertalent” bit će pun iznenađenja. Jedna natjecateljica izvest će nešto dosad neviđeno

Autor: Ivana Kocijan

22.10.2023. 14:24
Večerašnji “Supertalent” bit će pun iznenađenja. Jedna natjecateljica izvest će nešto dosad neviđeno

Foto: Karyna Zubal, LUKA DUBROJATri epizode “Supertalenta” su iza nas, a isto toliko zlatnih gumbova dosad su podijelili Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek te voditelji Igor Mešin i Frano Ridjan, pa su zahvaljujući njima svoja mjesta u polufinalu zauzeli glazbena skupina Esteriore brothers, kontorcionistica Liberty Barros i trbuhozborka Emina Bajtarević.


Ove nedjelje s nadolazećom četvrtom epizodom dolazimo do polovine audicijskog dijela, a gledatelje čeka još mnogo iznenađenja i zabave.


Jedna od natjecateljica bit će mlada pjevačica iz Međimurja Kiara Cenko koja inspiraciju crpi od velikih umjetnica poput Whitney Houston i Lady Gage.
Kiara će progovoriti o teškom životnom razdoblju koje je za nju uslijedilo tijekom pandemije koronavirusa. Unatoč osobnim izazovima, spremna je za novi korak u životu, a za svoj veliki nastup priprema pjesmu koju bi se rijetki usudili pjevati.


Osvježavajuću energiju i mladenačku strast na scenu će donijeti plesna ekipa Jay Dance Studio iz Slovenije s ukupno 17 članova.


Njihova međusobna povezanost i ozbiljna uvježbanost uz veliku dozu motivacije obećavaju jedinstvenu plesnu izvedbu, a impresivnu utreniranost pokazat će i skupina Bar Strong čijih će pet snažnih članova izvesti spretne akrobacije i zahtjevne elemente street workouta.


Jedni vježbaju statiku, drugi dinamiku, treći akrobacije, četvrti snagu, a među njima je i plesač na šipki, stoga nema sumnje da će pridobiti pažnju publike – naročito ženskog dijela.


– Ples je moja velika strast, poručuje mladi plesač Andi Ismaili iz Sjeverne Makedonije koji će na scenu donijeti ono najbolje od svog plesnog znanja.


Četrnaestogodišnjak se već može pohvaliti titulom svjetskog prvaka u jazz kategoriji, a da se njegov život najviše vrti oko plesa, potvrđuje i činjenica da svakodnevno vježba šest sati.Raquel Carpio, Foto: LUKA DUBROJA


Nešto dosad neviđeno


Veliku strast prema svom zanimanju osjeća i Karyna Zubal, cirkuska umjetnica iz Ukrajine. Završila je cirkusku akademiju u Kijevu i sa samo 24 godine već je putovala po cijelom svijetu.


– Došao sam pokoriti “Supertalent”, kratko i jasno poručuje Petar Černov koji će izvesti autorsko djelo koje je prozvao novim ljetnim hitom.


Nešto što dosad još nije bilo viđeno u “Supertalentu” izvest će Španjolka Raquel Carpio koja je svoj talent otkrila za vrijeme studija na Kineziološkom fakultetu. Tada je upoznala Njemice koje su joj pokazale german wheel, a njezina sportska karijera otišla je u potpuno drugom smjeru od planiranog.


– Radim akrobacije na takozvanom njemačkom kotaču. Treniram potpuno sama i u Španjolskoj se nitko ne bavi ni s čime nalik ovome, otkriva Raquel koja se već 25 godina bavi ovom rijetkom i nesvakidašnjom disciplinom.


Iz Južne Koreje dolazi Gilha Lee, s umjetničkim imenom Felix. Usprkos fobiji koju ima od pjevanja pred drugima, upustit će se u pjevački nastup koji će publiku dotaknuti na poseban način.


Iz Novog Sada dolazi Nemanja Pejčić koji gledateljima najavljuje nešto vrlo misteriozno. Svojim talentom jednom je prilikom slučajno aktivirao alarm na automobilu. Publika će vidjeti nešto što dosad nikad nije!