Četvrtak, 30. studenog 2023

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

ODLIČAN USPJEH

Nastavnici Glazbene škole Blagoje Bersa oduševili u Supertalentu

Autor: ZL

24.10.2022. 09:38
Nastavnici Glazbene škole Blagoje Bersa oduševili u Supertalentu

Foto: Screenshot Dnevnik.hrProfesori Glazbene škole Blagoje Bersa nastupali su sinoć u showu Supertalent i oduševili publiku, ali i žiri koji ih je svojim glasovima poslao u polufinale ovog showa. Izvedbom pjesme „Go Tell It on the Mountain” oduševili su i Martinu Tomčić koja im je uputila komplimente.


Kad nastavnici zapjevaju


Kad su učenici doznali što se događa, odlučili su izaći iz mraka, snimili su se i objavili video na YouTube-u pod imenom „Kad nastavnici zapjevaju“, a komentari su bili i više nego pozitivni, pa su odlučili nastaviti dalje. Trenutno 15 profesora pjeva u ansamblu, a pozvani su i svi ostali, a skupa su sinoć nastupali na Supertalentu.


– Prvo i osnovno bili ste fantastični! Imate ozbiljnu vokalisticu. Jako, jako mi se svidjelo… izvedbeno, umjetnički, intonativno vrlo čisto, razrađeno dinamički. Sve ono što se uzima zdravo za gotovo jer glazba je zvonka radost i samo dođeš i sviraš ili pjevaš. Rijetko kad se zna koliko rada stoji iza toga, komentirala je Martina, a ostali su se članovi s složili s njom.