Srijeda, 17. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

17 C°

"Pjesma je moj život"

"Slavit ćemo sami" Gabi Novak i Arsena Dedića: singl s najprodavanijeg domaćeg izdanja

Autor: Portal Novilist.hr

01.12.2023. 11:32

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Prošla je čak 21 godina od kada je Gabi okupila vrhunsku ekipu glazbenika, ali i prijatelja te članova obiteljiJedno od najcjenjenijih domaćih izdanja, album “Pjesma je moj život” – legendarne umjetnice Gabi Novak konačno je izašlo i na vinilu, a odmah je postao i najprodavanije domaće izdanje. Sada stiže i singl, bezvremenska suradnja Gabi Novak i Arsena Dedića “Slavit ćemo sami”.Prošla je čak 21 godina od kada je Gabi okupila vrhunsku ekipu glazbenika, ali i prijatelja te članova obitelji.
“Razveselilo me kad sam čula da će album ‘Pjesma je moj život’ biti izdan na vinilu. I raznježilo! Jer taj je album dokument jednog sretnog vremena, sniman entuzijastično, s ljudima koji su mi bili kao djeca; Matija, Gelo, Maja koji su tada tek izišli s faksa, divni moji jazzeri Kruno, Davor, Saša, Miro K., Ćićo, Milo. Fred kao gost iz Amerike.


Pa onda i mili moji kojih nažalost više nema: moj Arsen, prekrasni Marko Križan, Lima Baraković i predivni i nezamjenjivi Miro Vidović kod kojeg smo stvarali, snimali u jednom sretnom i pozitivnom kreativnom okružju. Zahvalna sam Matiji na ideji i poticaju da snimimo takav album koji je sav bio jedna ljubav, iz kojeg su se rađale i razvijale karijere, koji je i meni dao jedan novi lijepi oblik.


Valjda se to osjetilo i na van, na slušanje, jer je album i višestruko nagrađen. Našu sreću, optimizam, suradnju, ljubav, povjerenje, kreaciju i toplinu odsad ćete, evo, moći slušati i s vinila”, rekla je Gabi Novak.


Novi vinil možete pronaći u Aquarius Music Shopu, na Cedeterija.com i svim boljim glazbenim prodavaonicama, stoji u priopćenju.