Utorak, 25. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

27 C°

nema stajanja

Severina koncert na Jahorini otvorila govorom: 'Psihopate su psihopate, ali imaju jednu veliku vrlinu..'

Autor: M. Č.

27.01.2024. 17:40
Severina koncert na Jahorini otvorila govorom: 'Psihopate su psihopate, ali imaju jednu veliku vrlinu..'

Foto: Severina / Snimio Mateo LEVAK

Zahvalila je svima na podršciPjevačica Severina Vučković posljednjih se dana našla u fokusu medija zbog kontroverzne odluke Vrhovnog suda. Jučer se uputila u BiH na koncert na Jahorini, a pritom se iskoristila i priliku da se zahvali svima koji su joj u ovom teškom procesu pružili podršku.


Svoj je govor, koji je održala prije samog koncerta, podijelila i na svome Instagramu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Severina (@severina)


,,Mislili ste da neću doći? Da ću otkazati koncert? Moja obaveza, moja dužnost bila je pojaviti se danas. Ustati, obući se, našminkati, napraviti frizuru i naklonit vam se“, započela je Severina, te dodala: ,,Nakloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snagu – meni, kako mi je lijepo predsjednik Vrhovnog suda rekao – ”velikoj i moćnoj”, da ovih dana uopće smognem snage ustati svako jutro iz kreveta i ispratiti dijete u školu te da svima vama koji me zasipate neizmjernom ljubavi pokušam osobno zahvaliti. Ne smijem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima, posebno mojim kolegama sa scene, ali i svakom malom i nemoćnom muškarčiću.”
,,Moj inbox na Instagramu je pun. Gotovo svaku sekundu dolazi poruka nekog od vas. Mnoge od vas dijele sa mnom svoja iskustva. Ima potresnih, koja su me rasplakala, jako puno ih je baš ih Bosne. Žrtve nasilja institucija. Znam i ja za jedan slučaj iz Hercegovine. Slučaj majke koja čeka ovrhu nad svoje dvije curice da idu ocu zlostavljaču. Kažu da moramo šutjeti o slučajevima kad su djeca u pitanju. I biti pokorne. Šutjela sam uporno i pokorno. Druga strana je pričala, ja sam nijemo čekala i vjerovala u hrvatski pravni sustav. U zaštitu djece, ako ne mene. Šutjela sam dok mi nisu prvi puta uzeli dijete. Od tada govorim o nepravdama sustava, o organiziranom otimanju djece kad su bogati ili moćni očevi u pitanju. I neću stat…“, obećala je Severina.


,,Hvala na potpori, nikad vam neću moći zahvaliti, moj duboki naklon… I… Jebale ih proceduralne pogreške. I za kraj – psihopate su psihopate, ali imaju i jednu veliku vrlinu, a to je da vam se 100% posvete”, zaključila je naposljetku.