Subota, 22. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

29 C°

hrabra i staložena

Severina se javila iz zračne luke: 'Kao što svi bježe, odlazim i ja'

Autor: M. Č.

26.01.2024. 18:02
Severina se javila iz zračne luke: 'Kao što svi bježe, odlazim i ja'

Foto: Severina Vučković / Snimio Davor KOVAĆEVIĆ

Pjevačica se uputila na koncert u BiHPjevačica Severina Vučković posljednjih se dana našla u centru medijske pozornosti zbog kontroverzne odluke u kojoj je Vrhovni sud njezinog sina Aleksandra odlučio dodijeliti ocu, Milanu Popoviću. Sada se javila pratiteljima iz zračne luke, na putu za koncert.


,,Dragi moji, evo me na aerodromu Dr. Franjo Tuđman i ja odoh u Bosnu i Hercegovinu“, poručila je u videu koji je objavila na svome Instagram profilu. Izgleda da se pjevačica uputila u Sarajevo avionom kojem je polazak iz Zagreba bio predviđen u 14:50.


Instagram screenshot @severina


 
 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


,,Baš kao što i svi ”naši” dečki ”bježe” u Bosnu i Hercegovinu“, našalila se, te dodala: ,,Ali, ja ne bježim od nikoga.”


Pjevačica je djelovala vrlo staloženo, u skladu sa svojim hrabrim tvrdnjama o nepokolebljivoj borbi za pravdu.


Podsjetimo, Vrhovni sud je ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu, ocijenivši da je povrijeđen Zakon o parničnom postupku. Naime, splitski je sud 2021. odredio zajedničko skrbništvo nad Aleksandrom, koji će uskoro napuniti 12 godina, a nakon ove presude Vrhovnog suda morat će se opet vratiti ocu.


,,Digli su ruku u ime mojeg djeteta koje nikad nisu vidjeli, s kojim nikad nisu razgovarali, koje ima svoj život, svoje misli i koji deset godina trpi torturu sustava, i ja skupa s njim. Ne da mi se sada tražiti nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više tražiti ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su donijeli protivno pravnoj praksi Ustavnog suda, kako kaže moja odvjetnica. Ali da mi se boriti do zadnje kapi krvi za svoje dijete, bez kojeg sam bila 20 mjeseci, nećete se igrati s mojim djetetom. S kojim pravom. Moje dijete nije vreća krumpira s kojom ćete trgovati“, poručila je tada Severina, a u podršku su joj stale mnoge Hrvatice, kao i neke poznatije javne ličnosti, poput Dežulovića i Malenice.