Subota, 13. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

24 C°

na valentinovo

Salma Hayek obilježila 15. godišnjicu braka sa suprugom

Autor: M. Č.

15.02.2024. 18:48
Salma Hayek obilježila 15. godišnjicu braka sa suprugom

Foto: Reuters

Tim je povodom na društvenim mrežama podijelila romantičan tributSvjetski poznata glumica Salma Hayek ima puno razloga za slavlje ovog tjedna. Ne samo da je proslavila Valentinovo, već je na isti dan obilježila i 15. godišnjicu braka sa suprugom, François-Henri Pinaultom.


Na svojem je Instagram profilu tim povodom objavila njihovu zajedničku fotografiju, uz koju je napisala i romantičan tribut svom suprugu.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Salma Hayek Pinault (@salmahayek)


,,Nakon 18 godina zajedno i 15 godina braka, još uvijek činiš ljubav prema tebi laganom, zabavnom, dubokom i svježom poput nježnog povjetarca. Sretna godišnjica ljubavi”, napisala je Hayek u opisu crno-bijele fotografije.
Par je počeo izlaziti 2006. godine, a svoju su kćer, Valentinu Palomu Pinault, dočekali u rujnu 2007. godine. Dvije godine kasnije, 2009. godine, vjenčali su se na Valentinovo unutar Gradskog vijeća Šestog arondisa u centru Pariza i održali drugu ceremoniju istog travnja u Veneciji, Italiji. Obnovili su zavjete u kolovozu 2018. godine u Bora Bori.


Hayek je također maćeha Pinaultovoj djeci iz prethodnog braka, kćeri Mathilde i sina François, zajedno s sinom Augustinom Jamesom, kojeg dijeli s bivšom Lindom Evangelistom.


Kada je u pitanju ono što čini njihov odnos uspješnim, Hayek je novinarima na proslavi za Harper’s BAZAAR-a u siječnju 2017. rekla da se “podržavaju”.


,,Udala sam se za pravog čovjeka. To je vjerojatno najvažnija stvar. Podržavamo se u svemu što radimo. Želimo da drugi uspije. Čini vas sretnima kad se drugi trudi. I znate što, nemamo vrlo jak društveni život, jer zaista volimo provoditi vrijeme zajedno. Tako da provodimo puno kvalitetnog vremena zajedno”, otkrila je glumica.


Osim toga, Hayek je prošle godine za People rekla da ju je Pinault podržao tijekom snimanja filma “Magic Mike’s Last Dance” tako što je postao prijatelj s njenim kolegama. ,,Moj suprug nije ljubomoran čovjek. Zvala sam ga stalno [s seta] i govorila, ‘Bože, osjećam se tako loše’, jer sam imala predrasude o tome kako će momci, striperi, biti. Ali nisu. Divni su. Jako su divni momci. A [moj suprug] kaže, ‘Oh, Bože, postaješ najbolji prijatelj sa striperima, zar ne?’ I rekla sam, ‘Da!'”, ispričala je tada.