Petak, 24. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

15 C°

Uvijek dotjerana

Riskantna haljina Maje Šuput podijelila pratitelje: "Kako se to tebi dogodilo? Ti bar imaš stila"

Autor: L. S.

14.03.2023. 11:27
Riskantna haljina Maje Šuput podijelila pratitelje:

Foto: Instagram

Neki od pratitelja nipošto se nisu slagali sa odabirom haljine...Naša celebrity obitelj Šuput-Tatarinov trenutno uživa na godišnjem odmoru u Dubaiju, a Maja Šuput na svom Instagram profilu svakodnevno svoje pratitelje oduševljava svojim objavama.


Maja se u svakoj prilici brine da izgleda sređeno i elegantno, tako da ju niti na putovanju nemamo prilike vidjeti u ništa drugačijem izdanju od glamuroznog.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Tako je nedavno na svom Instagram profilu objavila kratak video u kojem je u prvom planu njena svečana večernja haljina.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)Majina izazovna haljina podijelila je pratitelje u komentarima. Neki od pratitelja nipošto se nisu slagali sa odabirom haljine, komentiravši: “Haljina je užas, Majo možeš ti bolje”, “Kako se to tebi dogodilo? Ti bar imaš stila” i “Haljina je… Degutantna”.


S druge pak strane bilo je onih koji su stali u njenu stilsku obranu: “Predivna!!! Kome smeta, ne mora da gleda”. Jedna se pratiteljica nadovezala: “Super haljina”, dok ju je druga opisala prekrasnom.