Srijeda, 24. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

prijateljstvo prethodilo romansi

Rihanna kaže da su ona i A$AP Rocky počeli izlaziti s "puno opreza": 'Najbolja stvar koja nam se ikad dogodila'

Autor: M. Č.

11.04.2024. 18:26
Rihanna kaže da su ona i A$AP Rocky počeli izlaziti s

Foto: REUTERSSvjetska zvijezda Rihanna otvorila se o razvoju svoje veze s poznatim reperom A$AP Rockyjem u novom naslovnom članku za “Interview“, otkrivši da je za njih prijateljstvo prethodilo romansi.


Glazbenici su se prvi put sreli kad su surađivali na remiksu Rihanninog singla iz 2012. godine, “Cockiness (Love It)”, i izveli su pjesmu na dodjeli MTV Video Music Awards.


Ponovno su surađivali na glazbenom spotu za A$AP-ovu pjesmu “Fashion Killa” sljedeće godine, a iako su se službeno počeli viđati tek krajem 2019. godine, njihova veza bila je snažna.
,,Gledali smo modu na isti način. Vidjeli smo kreativnost na isti način. Često smo završavali u istim krugovima”, prisjetila se Rihanna, dodavši: ,,I iznad toga, kad smo odrasli, konstantno smo podržavali jedno drugo u brendovima, proizvodima i kreativnosti. Nosila bih njegovu robu, on bi se pojavljivao na mojim lansiranjima.”


Provođenje vremena jedno uz drugo omogućilo je paru da dobije uvid u to kako se svaki od njih pristupa romansi prije nego što su se upustili u romansu. ,,Vidjela sam ga u vezama. On je mene vidio u vezama. Vidjeli smo se izvan veza”, rekla je pjevačica.


,,Znali smo što smo sposobni napraviti, i koju štetu možemo donijeti u živote jedno drugome. Možemo si slomiti srca. I tako smo počeli izlaziti s puno opreza“, ispričala je, te dodala: ,,Jednostavno sam dopustila da se dogodi ono što je trebalo dogoditi. Bilo je to kao, ‘Ovo je cvijet. Ili će umrijeti ili će procvasti. Ali pustit ću ga da sam odluči'”.


Rihanna i A$AP potvrdili su svoju vezu u studenom 2020., i od tada su zajedno dobili dvoje djece: sinove RZA i Riota.


,,COVID je ubrzao našu vezu, za što sam osjećala da je Bog znao da nam treba jer smo planirali osnovati obitelj. I da nije bilo COVID-a, trebali bismo puno više vremena da se ugodno osjećamo jedno uz drugo, da čak i znamo da smo spremni”, ispričala je.


Nakon što su toliko vremena proveli zajedno tijekom pandemije, Rihanna je rekla da “nije bilo poricanja” toga da su zajedno na duge staze. ,,To je bila najbolja stvar koja nam se ikad dogodila. Jednostavno se dogodilo”, rekla je.


,,Dopustila sam Bogu da vodi i samo sam se prepustila. Jer u prethodnim vezama, trudila sam se i trudila se i trudila najbolje što sam mogla, a opet se osjećate kao da nije dovoljno. Tako da kad netko vidi tebe u potpunosti i vjeruje u tebe, i misli da si vrijedna biti majka njihove djece, to je divan osjećaj. Osjećala sam isto i za njega. Znala sam da će biti sjajan otac“, zaključila je naposljetku pjevačica.