Četvrtak, 7. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

7 C°

»Eto pjesma«

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor i gosti u Lisinskom

Autor: Ivana Kocijan

02.10.2023. 08:56
Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor i gosti u Lisinskom

Foto: MILICA CZERNY URBAN

Kako je najavio, publika na koncertu može očekivati nove, dosad neobjavljene pjesme.Legendarni majstor improvizacije i komunikacije Rade Šerbedžija nakon dvije godine vraća se u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog gdje će sa svojim bendom Zapadni kolodvor nastupiti 17. listopada.


Na koncertu »Eto pjesma«, nazvanom po istoimenom hitu sa zadnjeg albuma »Ne okreći se, sine«, uz poznatog glumca i glazbenika nastupit će njegova kći, glumica Lucija Šerbedžija, te istaknuti gosti, nagrađivani glazbenici i prijatelji, riječki glazbenik Damir Urban te slovenski kantautor Vlado Kreslin.


Kako je najavio, publika na koncertu može očekivati nove, dosad neobjavljene pjesme. Predstavit će i pjesme s albuma »Ne okreći se, sine«, a vjerni obožavatelji moći će uživati i u starim hitovima koji su obilježili njegovu veliku karijeru. U »Lisinski« dolazi nakon koncerta koji će 8. listopada održati u Beču, a turneju nakon Zagreba nastavlja u 3. studenoga u Ljubljani.
Ulaznice za koncert dostupne su u prodaji putem sustava Eventim i Ulaznice.hr, po pretprodajnoj cijeni od 18, 25, 30 i 35 eura. Organizator koncerta je Baba Production.


»Dođite na koncert i doživite iznimno umjetničko iskustvo koje isprepliće riječi i glazbu na poseban način – »Eto pjesma« s Radom Šerbedžijom i gostima u Lisinskom 17. listopada«, poručuju organizatori.