Utorak, 23. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

33 C°

ZLATNI GUMB

Publika oduševljena nastupom u Supertalentu, Martina: 'Ovo se nije dogodilo nikad...'

Autor: M. Č.

13.11.2023. 16:52
Publika oduševljena nastupom u Supertalentu, Martina: 'Ovo se nije dogodilo nikad...'

Foto: Izvor: Supertalent Hrvatska

Chriztel Renae Acevede dobila je neviđenu podrškuZbog neviđenog nastupa publika Supertalenta ostala je zatečena, te inzistirala na dodjeli zlatnog gumba.


U sinoćnjem Supertalentu nastupila je Chriztel Renae Acevede, a njen je nastup potpuno oduševio žiri, a publiku još više. Naime, zbog njezine izvedbe pjesme Dej mi Bože publika je učinila nešto dosad neviđeno – zahtijevala dati vlastiti zlatni gumb.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli 👻 supertalenthr (@supertalenthr)

Chriztel je na pozornicu došla u međimurskoj narodnoj nošnji, a zatim je ispričala kako se prije nekoliko godina u Hrvatsku doselila s Filipina. Priznala je da joj je početna faza bila vrlo teška, iako je bilo i pozitivnih strana: ,,Kad mi je mama rekla da ćemo doći u Hrvatsku jer je našla mog tatu jako me je bilo strah jer sam se uvijek pitala što će drugi misliti kad vide jednu djevojčicu koja drugačije izgleda, ali kad sam krenula u školu, baš su svi napravili sve da se osjećam kao da sam doma“, ispričala je.


Martina Tomčić je bila oduševljena izvedbom do te mjere da je priznala kako je sažalila što je već dala svoj zlatni gumb: ,,Ja nisam nikad čula nikoga da pjeva ovu pjesmu ovako, a još manje sam čula jednu predivnu, preslatku pretalentiranu Filipinku da pjeva ovako međimursku narodnu popevku. Mi smo svi ovdje u velikom problemu, nemamo više nijedan zlatni gumb, došla si nam ono što se kaže…” započela je Martina, no u tom su je trenutku nadglasali uzvici publike, koja je u glas vikala ‘Publika, publika’, time zahtijevajući dodjelu zlatnog gumba ovom nastupu.


Martina je to prokomentirala: ,,Nikad u povijesti Supertalenta se nije dogodilo da se publika za nekog zauzela na ovaj način, nikad”, a voditelji Isu djevojčicu simbolično zasuli konfetima. Na pozornicu su došli i njezini roditelji, a natjecateljica je ostala oduševljena: ,,Ja se osjećam jako vesela, nemam riječi uopće, ja sam jako zahvalna”, rekla je Chriztel.