Subota, 13. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

23 C°

prisjetila se

Maja Šuput zablistala u Supertalentu, ispričala i zanimljivu anegdotu

Autor: M. Č.

13.11.2023. 19:10
Maja Šuput zablistala u Supertalentu, ispričala i zanimljivu anegdotu

Foto: Instagram / @majasuput

Otkrila je sve o svojem prvom poljupcuMaja Šuput je u jučerašnjoj epizodi Supertalenta publiku zabavila jednom anegdotom, u kojoj je otkrila sve o svojem prvom poljupcu.


Nastup jednog od kandidata, Jovana Božina, potaknuo je Maju da podijeli s publikom dosad nepoznate informacije o svojoj ljubavnoj prošlosti. Naime, Jovan je pri predstavljanju otkrio da dolazi iz Kikinde u Srbiji, a njegovo rodno mjesto podsjetilo je Maju Šuput na njezin prvi poljubac.


,,Sad ću vam nešto ispričati, prvi dečko koji me ikad ikad ikad poljubio, doduše u obraz, ali to je tad bila velika stvar, bilo je na moru i frajer je bio je Bojan iz Kikinde. Pitaj Boga koliko taj Bojan ima godina”, ispričala je Maja.
Njezin je kolega, Fabijan Pavao Medvešek, tada u šali pitao kandidata kako mu se zove otac, i time nasmijao publiku. Maja je zatim priznala kako se sve odigralo u Baškom Polju, a prisjetila se i da je Bojan imao brata Milana. Nakon što je kandidat izveo svoj nastup, otpjevavši Možda je to ljubav, Maja se vratila na temu svojih uspomena iz mladosti.


,,Pozdravi onog Bojana ako ga sretneš, negdje je mojih godina. Znaš što se sjećam, moju sestričnu je poljubio njegov brat Milan. Znači Bojan i Milan. Ljudi, što se smijete?“, obratila se Maja publici.


Nakon što je kandidat zasluženo prošao dalje a potom i otišao s pozornice, Maja je ostatku žirija otkrila još poneki detalj: ,,Da, ostavio mi je broj, ja išla na govornicu“, dodala je.


Inače, Maja je u posljednjoj Supertalent epizodi zablistala u izdanju punom crne čipke i kristala. Za to je, po običaju, bio zaslužan Marko Grubnić, koji je za Novu TV otkrio: ,,U ovom stajlingu imamo sve – od velike kose, do tokice sa mrežicom. Na mrežici su kristali, a imamo i rukavicu, doduše jednu, na koju su također postavljeni kristali. Haljina je napravljena djelomično od čipke, koja je inače sama po sebi raskošna i nekako dobro, moćno i zanimljivo izgleda na televiziji“, ispričao je Marko, te dodao: ,,Dakle, zaista se nismo štedjeli u ovoj priči, za ovu audicijsku emisiju. Naravno, to je Maja i to može samo Maja”.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)