Nedjelja, 10. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

8 C°

"Spare"

Princ Harry će otkriti detalje o svojoj novoj knjizi u intervjuu u nedjelju

Autor: Hina

03.01.2023. 08:58
Princ Harry će otkriti detalje o svojoj novoj knjizi u intervjuu u nedjelju

Foto: REUTERS

O svojim nadolazećim memoarimaBritanski princ Harry, vojvoda od Sussexa, pružio je pojedinosti o svojoj novoj knjizi u “otkrivajućem” intervjuu u sklopu američke televizijske emisije, koja će biti emitirana u nedjelju.


Harry je o svojim nadolazećim memoarima “Spare” razgovarao s Andersonom Cooperom u emisiji “60 Minutes” američke radiotelevizije CBS.


Memoari britanskog princa Harryja bit će objavljeni 10. siječnja pod naslovom “Spare” (“Rezerva”) .
CBS je objavio kratku najavu intervjua, koji je opisao kao “otkrivajući“, a Harryjevu biografiju, koja izlazi dva dana kasnije, kao “eksplozivnu“.


Očekuje se da će memoari opisati pojedinosti nesuglasica između 38-godišnjeg Harryja i njegovog 40-godišnjeg brata Williama, princa od Walesa.


Do toga dolazi nakon što je vojvoda u svom dokumentarcu na Netflixu tvrdio da je William prekršio obećanje da nikada neće objavljivati priče ili govoriti protiv njega nakon što je svjedočio posljedicama takvih postupaka u uredu njihova oca.


Prema britanskom tabloidu The Sun, Harry je već snimio televizijski intervju o svojoj biografiji s Tomom Bradbyjem u emisiji “News at Ten” britanske televizije ITV.


Bradby, bivši kraljevski dopisnik za ITV, prijatelj je Harryjeve obitelji i ranije ju je intervjuirao prilikom snimanja dokumentarnog filma o njihovoj turneji po Africi 2019.