Četvrtak, 22. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

ODLAZAK PJEVAČA

Prijatelji i suradnici u šoku se opraštaju od Massima: “Pjevaj zauvijek u nebesima”

Autor: Ivana Kocijan

23.12.2022. 21:22
Prijatelji i suradnici u šoku se opraštaju od Massima: “Pjevaj zauvijek u nebesima”

Foto: Arhiva NLPjevač Massimo Savić preminuo je u Zagrebu u 61. godini života, objavila je u petak na Massimovim službenim Facebook stranicama njegova obitelj, supruga i kći.


Vijest o iznenadnoj smrti jednog od naših najboljih i najpopularnijih vokalista, i vrsnih gitarista, potvrdili su i iz diskografske kuće Aquarius Records. Massimo Savić umro je u Vinogradskoj bolnici, prenijeli su mediji.


“U prolazu smo svi”


Od dragog kolege i prijatelja na društvenim se mrežama opraštaju mnogi Massimovi suradnici i prijatelji.
“U prolazu smo svi, svakom se vrijeme isto troši, svakom je dan bogom dan, netko će ljubit, a netko ostat sam.” Baš na današnji dan si morao otići, dragi Max. Dvadeset i treći prosinca. Iskrena sućut obitelji”, napisao je Tony Cetinski.


Sanja Doležal napisala je: “Dragi Massimo, pjevaj zauvijek u nebesima. Eni i Mirna, iskrena sućut u vašoj boli!”


“Massimo… Pa je li to moguće? Prijatelju dragi, počivao u miru. Nikako nismo uspjeli realizirati taj duet koji planiramo već dvije godine, toliko smo vremena proveli na telefonu pričajući o životu i svemu što dolazi i sad ovo.


“Da mogu vratiti vrijeme…”


Potpuno sam u šoku. Da mogu vratiti vrijeme, vratio bih se na početak studenog i došao na tvoj veliki koncert u Arenu i otputovao dan kasnije.


Bio si velik i poseban. Hvala ti na svoj glazbi, podršci i ljubavi. Voli te Dino”, napisao je na Facebooku Dino Jelusić.


“Druže, hvala ti na trenucima koje ću pamtiti. Putuj s mirom…”, napisao je na Facebooku saksofonist Igor Geržina, dok je skladatelj Marko Tomasović napisao: “Najiskrenija sućut obitelji. Veliki pjevač.”


Jacques Houdek poručio je: “Dragi prijatelju, predragi kolega Massimo, počivaj u miru Božjem. Večeras ću u Tvojoj Puli pjevati samo za Tebe i Tebi u čast…”


Na Instagramu se oglasila pjevačica Albina Grčić, koja se Massima prisjetila uz video zajedničkog dueta: “Zbogom velikom glazbeniku i mentoru. Čast mi je što sam imala priliku pjevati sa Vama.”


“Tuga beskrajna”, poručio je glazbenik, scenograf i umjetnik Ivica Propadalo.