Srijeda, 28. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

Šibenik

Predstavljeno prvih 10 imena posljednjeg, 21. Seasplash Festivala

Autor: Ivana Kocijan

05.01.2023. 10:23
Predstavljeno prvih 10 imena posljednjeg, 21. Seasplash Festivala

Foto: Promo

Od 20. do 23. srpnja u MartinskojPredstavljeno je prvih 10 imena koja će uveličati 21., posljednje izdanje Seasplash Festivala koji će se održavati od 20. do 23. srpnja na lokaciji Martinske u Šibeniku.


Listu predvodi kultni Channel One, sound system koji je između ostalog domaćin naširoko poznatog Nottting Hill karnevala u Londonu.


Prvi put na festival dolazi Headmix, britanski sastav koji se nakon 20-ak godina stanke vratio na scenu novim studijskim albumom »In Our Time«.
U Martinsku stiže i dvojac Pitch Black s Novog Zelanda, te naš bend ST!llness koji je publiku oduševio povratničkim albumom »Kocka je okrugla«.


Na festival se vraćaju i miljenici publike Antenat te Filip Motovunski koji je usko vezan uz Seasplash, još od kada se s prijateljima iz hip-hop sastava PCP popeo na MainSplash pozornicu na poziv tada gostujućeg izvođača RCole.


Na festival dolazi i Rahmanee, poznati beogradski producent, te Dubble, live dub duo koji čine Vanja i Jadranko, a nastao je nakon razilaženja Radikal Dub Kolektiva.


Pulap Reggae Station je kolektiv DJ-a koji je nastupao na festivalu dok se odvijao u Puli, a sad prvi put stižu u Martinsku.


Prvi put na festival dolazi Crazy Baldhead, DJ i vlasnik londonske etikete Dubmission Records.