Utorak, 28. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

eminem

Poznati reper proslavio 16 godina otkako je trijezan, fanovi mu čestitaju: 'Ovo je velika stvar!'

Autor: M. Č.

22.04.2024. 21:39
Poznati reper proslavio 16 godina otkako je trijezan, fanovi mu čestitaju: 'Ovo je velika stvar!'

Foto: Izvor: Reuters

Njegovo putovanje do otriježnjenja nije bilo nimalo lako, a počelo je kada se 2007. godine gotovo smrtonosno predozirao, što je kasnije istaknuo kao ključni trenutak koji ga je potaknuo da potraži pomoć



Svjetski poznati reper Eminem nije previše aktivan na društvenim mrežama, no sada je napravio iznimku kako bi sa svojim pratiteljima podijelio važnu vijest, te proslavio veliku obljetnicu u svom životu – naime, prošlo je 16 godina otkako je trijezan.


Tim je povodom na svojem Instagram profilu podijelio fotografiju novčića s brojem 16. Na novčiću su još stajale riječi “jedinstvo”, “služba” i “oporavak”, koje simboliziraju njegovu predanost i put k boljem načinu života.


View this post on Instagram

A post shared by Marshall Mathers (@eminem)


Puno riječi osim toga nije bilo potrebno, stoga je Eminem objavio fotografiju bez opisa.




Mnogi su se u komentarima javili kako bi mu čestitali na ovom velikom postignuću.


,,Svaka čast, i hvala ti što dijeliš svoje putovanje s nama“, ,,Volimo te”, ,,Toliko smo ponosni na tebi”, ,,Ovo je velika stvar, hvala ti što si primjer za sve nas”, pisali su.


Podsjetimo, reperovo putovanje do otriježnjenja nije bilo nimalo lako, a počelo je kada se 2007. godine gotovo smrtonosno predozirao, što je kasnije opisao kao ključni trenutak koji ga je potaknuo da potraži pomoć. Priznao je da je kada je bio na vrhuncu ovisnosti konzumirao i do 20 tableta dnevno.