Petak, 1. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

SUPERZVIJEZDA

Oklade vezane uz Taylor Swift i Super Bowl uključuju i neke zaista nevjerojatne opcije. Ovo su najluđe

Autor: Portal Novi list, Hina

11.02.2024. 11:28
Oklade vezane uz Taylor Swift i Super Bowl uključuju i neke zaista nevjerojatne opcije. Ovo su najluđe

Foto: ReutersNeobične ponude u kladionicama u povodu velikih sportskih događaja nisu ništa novo, ali brojne tvrtke za sportsko klađenje odlučile su se malo zabaviti ludilom Swift-Kelce nakon što su Kansas City Chiefsi osigurali ulazak u Super Bowl.


Jednu od hrabrijih oklada nudi FanDuel Canada, koji omogućuje ljudima da se klade na to hoće li igrač Chiefsa Travis Kelce zaprositi pop superzvijezdu Taylor Swift na Super Bowlu u nedjelju.


Chiefsi odmjeravaju snage sa San Francisco 49ersima.
FanDuel Canada ponudio je okladu pod nazivom “Hoće li Travis Kelce postaviti pitanje?” a tržište je podijeljeno na 70 posto koji misle da hoće i 30 posto da neće.


“U FanDuel Canada uvijek tražimo načine da naše kupce držimo angažiranima u važnim trenucima kao što je Super Bowl”, rekao je FanDuel Canada Trading tim u e-poruci Reutersu.


BetUS nema manjka šaljivih oklada vezanih uz Swift uključujući i to hoće li dobitnica Grammyja i Kelce objaviti svoju prvu trudnoću na Super Bowlu.


BetUS također ima oklade za to koliko će puta Swift biti prikazana na ekranima tijekom Super Bowla, hoće li se ona i Kelce poljubiti nakon utakmice i hoće li je najvredniji igrač Chiefsa spomenuti u svom govoru.