Srijeda, 24. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

KAPA DOLJE

Nina Badrić komentirala uspjeh Aleksandre Prijović, a ona joj se zahvalila videom

Autor: M. Č.

11.11.2023. 16:37
Nina Badrić komentirala uspjeh Aleksandre Prijović, a ona joj se zahvalila videom

Foto: Instagram

'Svatko tko je imalo normalan može joj se samo nakloniti', izjavila je pjevačica



Nina Badrić, hrvatska glazbenica, održala je veliki koncert u Zrenjaninu. U jednom se trenutku, usred koncerta, pjevačica obratila publici i pokazala oduševljenje koje osjeća prema kolegici Aleksandri Prijović.


Osvrnula se na golemi uspjeh Aleksandre, koja je u kratkom roku rasprodala čak pet zagrebačkih Arena: ,,Kapa dolje curi koja je rasprodala toliko Arena. Svatko tko je imalo normalan može joj se samo nakloniti, ali zaista”, rekla je Nina, te dodala: ,,Inače, osobno mi je mega draga”.


Aleksandra joj nije ostala dužna, te se velikodušno zahvalila Nini na podršci putem Instagram priče:





,,Draga Nina, ova snimka nastala je prije skoro 20 godina i osvojila sam prvo mjesto na natjecanju s Vašom pjesmom. Hvala vam na podršci i prelijepim riječima”, napisala je pjevačica Aleksandra Prijović kako bi iskazala svoju zahvalnost. Na spomenutoj snimci Aleksandra pjeva Nininu poznatu pjesmu, Takvi kao ti.


Podsjetimo, Aleksandra će u prosincu nastupiti u Areni Zagreb rekordnih pet puta. Uz taj vrlo impresivan uspjeh, pjevačica je dosad nastupila tri puta u beogradskoj Štark areni, kao i u Zetri u Sarajevu.