Subota, 9. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

4 C°

Nastup u Domu sportova

Neno Belan & Fiumens pripremaju koncert za pamćenje povodom 25 godina stvaralaštva

Autor: Edita Burburan

09.11.2022. 09:16
Neno Belan & Fiumens pripremaju koncert za pamćenje povodom 25 godina stvaralaštva

Foto: Anamarija Vartabedijan

Koncert najavljen za 11. veljače 2023.Slavlje ljubavi i glazbe, koja traje već punih 25 godina, ove će godine na pozornici Doma sportova uoči Valentinova, 11. veljače sljedeće godine, proslaviti Neno Belan & Fiumensi uz svoju vjernu publiku kojoj su za tu prigodu obećali puno plesa.


Neno Belan & Fiumens time su najavili još jedan tradicionalni valentinovski koncert. Iako svoju veliku obljetnicu slave tijekom cijele ove godine, u veljači će održati završni koncert proslave rođendana gdje će nastupiti u proširenom sastavu uz Mediteran Orchestra te posebne goste koje će naknadno objaviti.


– Poštovana i draga publiko, ljubitelji moje glazbe, osobita mi je čast i veselje najaviti naš veliki zagrebački koncert koji ćemo održati u Domu sportova! Koncert održavamo kao završni nastup povodom obilježavanja 25 godina zajedništva mog vjernog benda Fiumens i mene, 25 prekrasnih godina, koje su uz njih i vas definitivno ispunile moj život i učinile ga lijepim.
Bit će svakako i zanimljivih gostiju čija imena zasad nećemo otkrivati. Tih će se dana u zraku osjećati miris Valentinova, zato povedite svoje sadašnje ili buduće djevojke i žene, naoružajte se osmijehom i pozitivom, i uživajte zajedno s nama u toj čarobnoj raspjevanoj glazbenoj večer, izjavio je Belan u povodu koncerta u veljači.


Koncert je, prema najavama, zamišljen od dva dijela, akustičnog i i električnog, a slavljenicima na pozornici će se pridružiti brojni instrumentalisti i brass sekcija.


– U akustičnom dijelu pod nazivom »Mediteranski Orkestar«, na pozornici će nam se pridružiti naši prijatelji s raznim akustičnim instrumentima, orkestar gudača i brass sekcija, a u električnom dijelu pod nazivom »Rock Galama«, uz bazičnu postavu Fiumensa i mene, pozornicu dijeli brass sekcija te perkusionist, i obećavamo da ćemo vas jako rasplesati, nadodao je Belan.


Early bird ulaznice su u prodaji do 21. studenog u sustavu Eventim po cijenama od 90 kuna za parter i 110 kuna za tribine.