Četvrtak, 13. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

18 C°

MARIO TOMAS

Mladi zadarski pjevač o ljubavi prema kulinarstvu: 'Uvijek sam volio petljat po kužini'

Autor: Robert Hrkać

14.06.2023. 16:38
Mladi zadarski pjevač o ljubavi prema kulinarstvu: 'Uvijek sam volio petljat po kužini'

Foto: InstagramMladi zadarski pjevač Mario Tomas nedavno je objavio svoju prvu pjesmu pod nazivom ‘Crna Carrera’, koja je naišla na pozitivan odjek slušatelja. Pažnju javnosti je privukao nastupima u kulinarskim emisijama ‘Večera za 5 na selu’ i ‘Masterchef Hrvatska’, gdje je pokazao zavidno kulinarsko umijeće.


Svestrani Mario u razgovoru za Zadarski list otkriva svoje glazbene uzore, a, između ostalog, dotaknuo se i svoje ljubavi prema kulinarstvu.


Kako je protekao proces stvaranja ‘Crne Carrere’?
Crna Carrera je moja prva pjesma i sam proces stvaranja tekao je jako uzbudljivo. S obzirom da sam osoba krajnosti kada u nešto “uđem” dajem sebe cijelog i uvijek biram najbolje, zato sam i odabrao afirmiranu glazbenu ekipu koja godinama stvara hitove. Producent pjesme je Pavle Radulović, a tekst je pisala Gordana Gvozdenović.


Kada ste se počeli baviti glazbom?


Glazba je uvijek bila dio mene, ali profesionalno sam se počeo baviti prije godinu dana kada sam krenuo na satove pjevanja u glazbenu školu. Također volim svirati klavir.


Koji su vam glazbeni uzori?


Glazbeni uzori su mi legenda glazbe Oliver Dragojević i Saša Kovačević, a od novijih izvođača Grše i Hiljson Mandela.


Foto: Osobna arhiva


Imate li u planu neke nove pjesme?


U planu imam još pjesama. Uskoro izbacujem spot za svoju prvu pjesmu koju sam već izbacio u audio verziji na sve glazbene servise. U spotu će glumiti model Ana-Marija Knežević.


Otkuda ljubav prema kulinarstvu?


Ljubav prema kulinarstvu se razvila od mog djetinstva. Uvijek sam volio petljat po kužini. Obožavam gastronomiju.


Za kraj, hoćemo li vas opet vidjeti u nekim kulinarskim showovima?


Gledatelji me u narednom periodu neće vidjeti u kulinarskom projektu, ali za glazbeni i talent show sam uvijek otvoren. Trenutno mi je sav fokus na glazbenu karijeru.


Foto: Osobna arhiva