ponedjeljak, 20. svibnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

21 C°

Prometna nesreća

Poginuo je glumac Treat Williams: 'Jednostavno sam shrvan. Bio je najsimpatičniji tip'

Autor: Hina

13.06.2023. 09:09
Poginuo je glumac Treat Williams: 'Jednostavno sam shrvan. Bio je najsimpatičniji tip'

Foto: ArhivaTreat Williams, glumac najpoznatiji po ulozi u “Everwoodu“, poginuo je u ponedjeljak u prometnoj nesreći u 71. godini. Njegovu smrt potvrdio je za People agent Barry McPherson. Oko 17 sati u ponedjeljak, Williams je vozio svoj motocikl cestom u Vermontu kada mu je automobil presjekao put, rekao je zapovjednik vatrogasaca Jacob Gribble, ne navodeći ime žrtve.


“Poginuo je danas poslijepodne. Skretao je lijevo i auto mu je presjekao put”, rekao je McPherson, njegov agent s kojim radi 15 godina. “Jednostavno sam shrvan. Bio je najsimpatičniji tip. Bio je tako talentiran”, rekao je.


Od 2002. do 2006. Williams je igrao glavnu ulogu dr. Andrewa Andyja Browna u seriji “Everwood”.
Godine 1979. glumio je Georgea Bergera u filmu “Kosa”. Bila je to uloga koja mu je donijela prvu nominaciju za Zlatni globus za novu zvijezdu godine – a dvije godine kasnije dobio je drugu nominaciju za svoju glumu u “Prince of The City”.


Snimio je više od 120 filmova i serija. U objavi na društvenim mrežama samo nekoliko sati prije smrti, Williams je podijelio snimku kako kosi na imanju i napisao: ‘Danas se kosi. Volio bih da mogu staviti ovaj miris u bocu.‘