Petak, 19. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

9 C°

»Eliot Alma«

Mimi Šerbedžija novo je ime na kantautorskoj sceni: objavljuje prvo EP izdanje

Autor: Ivana Kocijan

25.11.2022. 09:03
Mimi Šerbedžija novo je ime na kantautorskoj sceni: objavljuje prvo EP izdanje

Foto: Promo

Rođena u Londonu, a odrasla u Los Angelesu, Londonu i Rijeci, Mimi je dijete svakog od tih gradovaMimi Šerbedžija, ili umjetnički Eliot Alma, novo je ime na kantautorskoj sceni. Nakon singlova »Eliot And I« i »Unchained«, mlada je glazbenica objavila prvo EP izdanje »Eliot Alma«.


Mimi je kreirala lik, Eliot Almu, kroz koju predstavlja pjesme koje govore o njezinim najintimnijim i najiskrenijim mislima, osjećajima i životnim iskustvima.


Sve pjesme snimljene su u Eve studiju u Manchesteru, odmah nakon što je Mimi diplomirala na Paul McCartney’s Institute For Performing Arts u Liverpoolu.
Bend koji je odsvirao sve na albumu čine njezini prijatelji i kolege s fakulteta Daniel Astles, Zack Smith, Bobby Finnegan, Enric Verdaguer i Louie Miles. EP, sastavljen od šest pjesama, producirao je Finn Howells, a svu glazbu i tekstove napisala je Mimi.


Rođena u Londonu, a odrasla u Los Angelesu, Londonu i Rijeci, Mimi je dijete svakog od tih gradova, sa svakim od njih se poistovjećuje na poseban način, a pjesme piše na engleskom, koji joj je prvi jezik. Od ove jeseni duže će razdoblje provesti u Zagrebu, otkuda će u svijet pustiti Eliot Almu. EP »Eliot Alma« izdan je za LAA i dostupan je na svim streaming servisima.