Srijeda, 17. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

31 C°

sretne vijesti

Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi su se vjenčali!

Autor: M. Č.

25.05.2024. 20:20
Millie Bobby Brown i Jake Bongiovi su se vjenčali!

Foto: Instagram

Zvijezda 'Stranger Things' i model, koji je sin Jona Bon Jovija, vjenčali su se na tajnoj ceremoniji prošlog vikenda

Zvijezda hit serije “Stranger Things” Millie Bobby Brown i model Jake Bongiovi, koji je sin Jona Bon Jovija, tajno su se vjenčali na ceremoniji prošlog vikenda.


Prema The Sun-u, Bongiovijevi roditelji Jon Bon Jovi i Dorothea Bongiovi bili su prisutni zajedno s roditeljima Brown. ,,Bila je to vrlo tiha, romantična ceremonija s njihovim najbližim obiteljima dok su izgovarali svoje zavjete”, otkriva izvor, te također navodi da par planira veću ceremoniju kasnije ove godine.


Par — koji je izazvao glasine o romansi u lipnju 2021. kada je Bongiovi podijelio selfie s glumicom — prvo se povezao putem Instagrama. Brown i Bongiovi su se pojavili držeći se za ruke u New Yorku kasnije tog mjeseca, a također su se zajedno pojavili na nekoliko crvenih tepiha, uključujući dodjelu BAFTA filmskih nagrada 2022. i premijeru četvrte sezone njezine Netflix serije. Uza sve to, nastavili su dijeliti fotografije svoje veze na Instagramu.


2023. godine, glumačka zvijezda je započela novu godinu nazvavši Bongiovija svojim “životnim partnerom”, a četiri mjeseca kasnije, Bongiovi ju je zaprosio. Brown je objavila njihove zaruke na Instagramu crno-bijelom zajedničkom fotografijom.
Glumica je objavu popratila stihom iz pjesme Taylor Swift “Lover”: ,,Volim te već tri ljeta, dušo, želim ih sve 🤍.”


Nekoliko tjedana kasnije, Jon Bon Jovi je dao blagoslov svom sinu u emisiji Radio Andy.


,,Ne znam je li dob važna,” rekao je frontmen Bon Jovija, te dodao: ,,Ako pronađeš pravog partnera i rasteš zajedno… moj savjet je stvarno da je mudro rasti zajedno. Mislim da su sva moja djeca pronašla ljude s kojima misle da mogu rasti zajedno i svi nam se sviđaju.”


,,Millie je divna,” rekao je potom, dodajući da je njegov sin “vrlo, vrlo sretan.”


Nakon zaruka, Brown je podijelila nekoliko ažuriranja o planiranju vjenčanja. U kolovozu 2023. rekla je za Women’s Wear Daily (WWD) da je proces “tako zabavan,” dodajući: ,,To je tako uzbudljivo vrijeme u mom životu.”


Također je podijelila svoju želju da intimne detalje svojih svatova drži privatnima. ,,Mislim da je vjerojatno potrebno spustiti zavjese, jer postoji samo toliko trenutaka u životu koje imate samo jednom,” rekla je za WWD, dodavši: ,,I imati svačija mišljenja i oči usmjerene na to jednostavno mi se čini neprirodnim.”


,,Zato osjećam da je važno te stvari, te male dragocjene trenutke u životu, držati blizu svog srca”, zaključila je tada.