Petak, 1. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

ispovijest

Mia Dimšić o kritikama na račun zuba: 'Zadovoljna sam i pomirena sa svojim fizičkim izgledom'

Autor: M. Č.

10.12.2023. 22:00
Mia Dimšić o kritikama na račun zuba: 'Zadovoljna sam i pomirena sa svojim fizičkim izgledom'

Foto: Mia Dimšić / REUTERS

Otkrila je da je komentari koji se tiču njenog izgleda ne dotiču, no također je priznala da nije imuna na baš sve kritikeMia Dimšić, pjevačica i kantautorica, u emisiji Zdravlje na kvadrat progovorila je o tome kako su na nju utjecale kritike na račun izgleda.


Kako je ispričala, prvenstveno se to odnosilo na njene zube. ,,Kad su u pitanju zubi, nikad me nije boljelo, zato što sam jako rano sa sobom riješila te stvari, puno prije nego što sam stupila na javnu scenu. I skužila sam! Niti jedna uvreda na račun fizičkog izgleda uopće me ne može dotaknuti, zato što sam sa svojim fizičkim izgledom baš zadovoljna i pomirena“, otkrila je, te dodala:  I to želim svima, to je predivno stanje svijesti.”


Pa ipak, priznala je da je neki komentari znaju dotaknuti, posebice oni koji se tiču njezine osobnosti. ,,Ali, neke druge stvari. Tipa osjetljiva sam ako netko misli da sam dosadna. Ali ovo na račun ‘ružna si, glupa si’, pa znam da nisam ni jedno ni drugo pa s tim nemam problem”, zaključila je.
Podsjećamo, Mia je 7. studenog, na svoj rođendan, objavila novi album Monologue. To je ujedno i njen prvi album na engleskom jeziku.


,,Monologue je moj prvi album na engleskom i ostvarenje velikog sna. Sve pjesme na njemu nastale su u posljednje dvije godine, ali u mojoj mašti on postoji puno, puno duže. Monologue je ime dobio po svojoj prvoj i zadnjoj pjesmi, ali i ideji da je svaka pjesma koju napišem djelić mog neprestanog unutarnjeg monologa. On je ponekad tužan i destruktivan, ponekad euforičan i naivan, ponekad nešto sasvim stoto, ali na kraju dana, samo mi je važno da je iskren. Nadam se da će to osjetiti i slušatelji”, ispričala je Mia.