Nedjelja, 21. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

33 C°

"Pjesma za daleke ljude"

Matija Cvek pjesmom "Kraj Save" odao hommage Zagrebu

Autor: Ivana Kocijan

16.03.2023. 09:13
Matija Cvek pjesmom

Foto: Promo

Uz to najavio rad na novom albumuPjesmom »Kraj Save« Matija Cvek najavljuje rad na novom albumu koji će biti objavljen u rujnu. Divna balada hommage je Zagrebu, ali se u njoj može pronaći svatko, bez obzira na to odakle dolazi.“Ovo će biti pjesma za daleke ljude, lutalice i putnike, a vjerujem da smo svi malo takvi. Bit će za sve koji čeznu za skrovištem, predvidljivom cestom i poznatim zagrljajem. Zagreb će uvijek biti moje finalno odredište, u njemu sam sakrio blago koje imam, a ljudi, sjećanja i osmijesi su moje jedino blago.
Iako prožeta zagrebačkim motivima, pjesma neka bude svačija, neka je uzme k sebi tko je treba i neka je pjevamo svima koji nas raširenih ruku čekaju”, rekao je Matija, koji potpisuje stihove i glazbu pjesme za koju je produkciju i aranžman napravio zajedno sa svojim bendom The Funkensteins i Ivanom Pešutom.


Videospot za pjesmu potpisuje Dario Lepoglavec, a nastao je na najvećem koncertu Matijine dosadašnje karijere u rasprodanom Domu spotova, početkom prosinca prošle godine.