Četvrtak, 7. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

urnebes

Maja Šuput podijelila selfie s Grubnićem sa zanimljivim efektom: 'Ja i Marko kao baba i deda'

Autor: M. Č.

19.11.2023. 19:56
Maja Šuput podijelila selfie s Grubnićem sa zanimljivim efektom: 'Ja i Marko kao baba i deda'

Foto: Instagram

Nasmijala je fanove, a oni se našalili: 'Napokon jedna bez efekta'Maja Šuput, hrvatska glazbenica i članica žirija u emisiji Supertalent, i ovoga je puta nasmijala brojne fanove objavom na Instagramu, kako to nerijetko čini.


Ususret večerašnjoj Supertalent emisiji, Maja je na svome profilu objavila fotografiju s njenim stilistom, Markom Grubnićem, ali sa zaokretom. Naime, na fotografiji su se postarali aplikacijom, a Maja se odmah našalila na njihov račun.


View this post on Instagram

A post shared by majasuput (@majasuput)


,,Dok se spremamo za večerašnji Supertalent shvatili smo da ćemo doživjeti ozbiljne godine spremajući se za snimanja pa smo pomoću aplikacije dobili odgovor kako ćemo izgledat u trećoj dobi“, objasnila je Maja, te dodala: ,,Dakle Marko Grubnić i ja kao baba i deda. Nemam ništa protiv! Što kažete?”, upitala je pratitelje.
Sam Marko Grubnić među prvima se javio u komentarima: ,,Hahahaha… pa nismo loši…čuvaj ovu sliku da usporedimo za 15-ak godina, baš me zanima…“, napisao je.


Pratitelji su se dobrano nasmijali, a komentari su se pisali sami od sebe: ,,Ovo je genijalno”, ,,Već izgledate tako”, ,,Babuška i dedek”, ,,Napokon jedna bez filtera“, glasili su neki od njih.


Neki su se pratitelji dosjetili i zanimljivih usporedbi, pa je tako jedan usporedio Maju s Carrie Bradshaw, a nekolicina ih se složila da Marko ,,malo vuče na Dinu Merlina”.