Petak, 8. prosinca 2023

Weather icon

Vrijeme danas

-1 C°

Electro-pop duo

Luna mea: novi singlovi "Pola mene" i "Magla"

Autor: Ivana Kocijan

06.01.2023. 10:31
Luna mea: novi singlovi

Foto: Filip Grzinčić

Martin Peica i Tihana Šmit iskusni su glazbenici koji nose sa sobom dugogodišnji radNakon što je u ožujku 2021. objavio debitantski EP »Dah«, electro-pop duo Luna mea ovih je dana objavio dva nova singla, »Pola mene« i »Magla«, čime zaokružuje djelić svog glazbenog poglavlja.


Kako su i sami izjavili, prethodno objavljeni EP je između ostalog predstavljao intro u njihovom daljnjem radu koji nosi prepoznatljivi glazbeni izričaj.


Luna mea radi već na drugom, nadolazećem izdanju EP-a.
“Puštamo dvije nove stvari – »Pola mene« i »Maglu« te njima zaokružujemo jedno razdoblje. Zahvalni smo Mateju Zecu na doprinosu u obje pjesme. U pripremi je ostatak drugog našeg EP-a, koji donosi i neke nove energije”, rekao je Martin Peica.


On i Tihana Šmit iskusni su glazbenici koji nose sa sobom dugogodišnji rad koji je uz njihove glazbene afinitete rezultirao stvaranjem electro-pop žanra isprepleten zvukovima gitare i syntha, koji je neizostavan dio njihovog stvaralaštva.


Tekst i glazbu novih pjesama potpisuje Martin Peica, koji je ujedno bio na gitari i sintesajzeru te potpisuje programiranje, a Tihana Šmit je glavni vokal. Produkciju, miks i mastering potpisuje Matej Zec, koji je zajedno s Martinom radio na aranžmanu ovih pjesama.