Srijeda, 12. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

»NETKO LAŽE«

Boris Novković za kraj godine objavio novi singl i videospot

Autor: Edita Burburan

09.12.2022. 08:55
Boris Novković za kraj godine objavio novi singl i videospot

Foto: PR

Prije nekoliko dana održao je velike koncerte u Novom Sadu i Beogradu kojima je obilježio i 35 godina od izlaska svog prvog albuma Boris Novković kraj godine obilježio je novim singlom i spotom »Netko laže«, kojim najavljuje izlazak novog studijskog albuma već u proljeće 2023. godine.


– Novi album nastavlja naš optimizam i nove će pjesme ljudima izvući osmijeh na lice i donijeti feel-good osjećaj. Hrvoje Prskalo nastavio je s izrazito organskom produkcijom i naša zajednička energija doći će do izražaja i na novom albumu.


Hvala mojoj divnoj ekipi Noćna straža, koja je doprinijela ovom videospotu jer je snimljen na generalnoj probi uoči novosadskog i beogradskog koncerta, objasnio je Boris, koji je i na novom albumu nastavio suradnju s iskušanom ekipom i producentom i aranžerom Hrvojem Prskalom, započetu na aktualnom albumu »Gori ulica«.
Boris je prije nekoliko dana održao velike koncerte u Novom Sadu i Beogradu kojima je obilježio i 35 godina od izlaska svog prvog albuma »Kuda idu izgubljene djevojke«.


Glazbenik koji je uvijek uspio zadobiti podršku publike u cijeloj regiji, nedavnim koncertima još je jednom iskazao energiju pjesmama koje su obilježile generacije.