Petak, 1. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

KSENIJA URLIČIĆ

Legendarna TV urednica o zdravlju: 'U zadnji sam trenutak izbjegla moždani udar'

Autor: R.H.

11.02.2024. 16:42
Legendarna TV urednica o zdravlju: 'U zadnji sam trenutak izbjegla moždani udar'

Foto: Zdravlje na kvadratLegendarna televizijska urednica i voditeljica Ksenija Urličić gostovala je u emisiji Zdravlje na kvadrat, gdje je pričala o svojim životnim navikama.


– Vrlo dobro sam. Znate ja sam vam od onih osoba za koje se može reći – ako je sreća u zadnji trenutak izbjeći nesreću, onda sam vam ja vrlo sretna osoba, jer se meni puno, puno puta dogodilo u mom životu da sam u zadnji trenutak izbjegla ono najgore.”, ispričala je Ksenija, koja se dotakla i vlastitog zdravlja.


”Pa zdravlje mi je sad relativno dobro obzirom na moju dob koja je već vrlo visoka. Ja sam u onoj zadnjoj, najzadnjijoj fazi života. Naime, ova prošla godina, ja uvijek kažem ne ponovila se. Imala sam vrlo nezgodnih situacija. U zadnji trenutak sam izbjegla moždani udar. Ja sam iz čistog zdravlja najedanput se našla hospitalizirana, na hitnoj operaciji. Ja sam upravo u toku javno zdravstveno preventivne akcije, preventive moždanog udara u žena. Dakle, taj moždani udar uglavnom napada žene. Kažem tihi ubojica. Vi mislite da vam je sve uredu i najedanput se nađete u toj situaciji”, govori Ksenija, koja je nedavno napunila 84 godine.


Foto: Zdravlje na kvadrat