Petak, 21. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

31 C°

prozvali ju

Kim Kardashian pozirala na plaži, komentari nemilosrdni: 'Neće li ti se sva ta plastika otopiti na suncu?'

11.04.2024. 20:41
Kim Kardashian pozirala na plaži, komentari nemilosrdni: 'Neće li ti se sva ta plastika otopiti na suncu?'

Foto: Instagram

Reality je zvijezda objavila fotografije u oskudnom bikiniju, ali gotovo su svi negativno komentirali njezine "plastične" oblineReality zvijezda Kim Kardashian nerijetko objavljuje fotografije u različitim izdanjima, od onih luksuzno odjevenih, do onih najoskudnijih. S obzirom na to da se trenutno nalazi na ljetovanju na otocima Turks i Caicos, u posljednje vrijeme često dijeli fotografije u minijaturnim bikinijima. Pa ipak, čini se da njezini pratitelji baš nisu oduševljeni sadržajem koji nudi.


Na svojem je Instagram profilu zvijezda objavila fotografije na kojima pozira na plaži, a u prvi je plan, kako to nerijetko čini, stavila svoje obline.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)


Komentari nisu skrivali svoje (ne)oduševljenje, a mnogi su se okrenuli potpunom izrugivanju Kim, zbijajući šale na račun njezinih plastičnih operacija.
,,Vidim da stavljaš još plastike u ocean“, ,,Zar ti neće sunce otopiti tu tvoju plastiku?”, ,,Okej, vidimo da je BBL još unutra”, ,,Šefica operacija”, ,,Sva ta plastika mogla bi zagaditi čitavih 7 mora“, pisali su.


,,Zašto osjećate potrebu da ovo radite iznova i iznova? Sve smo vidjeli milijun puta“, ,,Stvarno nam želiš ovo predstaviti prirodno?”, oglasila se još nekolicina razočaranih fanova.