Petak, 1. ožujka 2024

Weather icon

Vrijeme danas

14 C°

zahtijevaju ispriku

Kim Kardashian na nišanu razočaranih pratitelja: 'Krvi ćemo ti se napiti'

Autor: M. Č.

07.12.2023. 20:02
Kim Kardashian na nišanu razočaranih pratitelja: 'Krvi ćemo ti se napiti'

Foto: FOTO/Reuters

Obožavatelji Taylor Swift nakon nedavnog otkrića pokušavaju natjerati Kim da se oglasi o situacijiReality zvijezda Kim Kardashian našla se pod paljbom razočaranih fanova, i nakon što se Taylor Swift otvorila o njihovoj dugogodišnjoj svađi i razlogu koji stoji iza nje.


Kim je, naime, nakon što je sporni intervju s Taylor bio pušten u javnost, objavila fotografiju na Instagramu. Umjesto uobičajene lavine komplimenata, u komentarima se našla hrpa razočaranih obožavatelja, koji su inzistirali na tome da se Kim mora ispričati Taylor.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)


,,Izgubio sam toliko poštovanja“, ,,Ispričaj se Tay”, ,,Switfies se dolaze napiti krvi”, ,,Kim, ono što si učinila Tay utjecalo je na njeno mentalno stanje. Tvoje riječi i djela imaju posljedice za druge. Ispravi ovo i dobit ćeš više poštovanja”, pisali su razočarani pratitelji.
Drugi se pak nisu ni trudili izraziti gubitak poštovanja ili pisati zahtjeve, već su samo gomilali slike i GIF-ove na kojima je Taylor, kao i emotikone zmija, te tako poslali Kim simboličnu poruku.


Screenshot Instagram / @kimkardashian


 


Kim se, unatoč pritisku, još uvijek nije oglasila o prozivkama, koje uključuju i njezinog bivšeg supruga Kanyea Westa s kojim ima četvero djece.