Četvrtak, 22. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

13 C°

alterella

Ella Dvornik podijelila isječak svoje nadolazeće pjesme

Autor: M. Č.

07.12.2023. 18:52
Ella Dvornik podijelila isječak svoje nadolazeće pjesme

Foto: FOTO/Instagram

Mnogi sumnjaju da je upućena njezinom bivšem partneru...Influencerica Ella Dvornik već se i prije bavila glazbom, a u posljednje je vrijeme ponovno zakoračila u te vode. Nedavno je objavila i album, Teška vremena za sanjare, a sada je na Instagram profilu svog glazbenog alterega, Alterella, objavila djelić nove pjesme.


Pjesma žanrovski podsjeća na njezin nedavno izdani album, a stihovi izražavaju dosta emocija i frustracije koja se najvjerojatnije tiče Ellinog razvoda od Charlesa Pearcea, koji je trenutno u punom jeku.


,,Još je okus na usnama od svih tvojih govana / koje sam gutala jer sam si vjerovala /
da još volim te, volim te / ajde goni se, goni se / ti i ta tvoja ku*a ne želim da znam za vas dvoje /
Crknite, odje*ite / Ja znam da si ti sve što ja ne trebam / Idem van jer ulice, jer ulice, ulice zovu me”, otpjevala je Ella u videu koji je podijelila.


Pjesma je naišla na brojne pozitivne komentare, među kojima je bila i glazbenica Alka Vuica. ,,Jedna od najboljih ljubavnih pjesama koju sam čula. Bravo maco. Iskreno i hrabro“, napisala je.


Podsjetimo, Ella i Charles su u procesu razvoda, a prije nekoliko dana imali su prvo ročište na Općinskom sudu u Puli, no za medije nisu htjeli davati nikakve izjave.