Subota, 20. travnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

Intiman trenutak

Iva Šulentić dirljivom objavom prvi put pokazala kćerkicu: 'Hvala mu, Ona je tu'

Autor: S.M.

17.07.2023. 10:45
Iva Šulentić dirljivom objavom prvi put pokazala kćerkicu: 'Hvala mu, Ona je tu'

Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL

Voditeljica je podijelila nekoliko fotografija koji prikazuju lijepe trenutke s bebomIva Šulentić u lipnju je rodila svoje prvo dijete, djevojčicu kojoj još nije otkrila ime. Popularna voditeljica sada ju je po prvi puta pokazala u javnosti, objavivši fotografije na kojoj zajedno poziraju.


Smirena u maminom zagrljaju, djevojčica je odjevena u bijeli body s detaljima cvjetića dok je Iva odabrala ležernu ljetnu haljinu i opuštenu frizuru. Na idućim fotografijama vidi se malena ruka, a treća, crno-bijela, prikazuje nasmijanu mamu i bebu u krilu.


Život sve posloži. Hvala mu, Ona je tu. Hvala i Petrovoj bolnici, svim timovima na čelu s doktorom @drkisicmarko i profesorom Vrčićem.
Iako u smanjenim kapacitetima, u zgradi na kojoj su radovi, oni su nas obasipali pažnjom, toplinom, strpljenjem i stručnošću.


Intenzivni dani u svakom smislu dobili su dodatnu mekoću zbog njih.


A sad – u život!”, napisala je u objavi.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Iva Šulentić (@ivasulentich)Uz nekoliko tisuća “likeova”, objava je prikupila mnoštvo čestitki i srca od strane njezinih obožavatelja, ali i prijatelja te kolega poput Barbare Kolar, Tarika Filipovića, Franke Batelić, Nike Antolos i Ane Radišić.