ponedjeljak, 15. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

25 C°

Zaokret u zvuku

Hit "Lupilo me gadno" Songkillersa sada ima i spot

Autor: Portal Novilist.hr

13.10.2023. 11:32
Hit

Foto: PR

"Spot vizualno opisuje onaj osjećaj, sirov i bez uljepšavanja, nakon još jedne završene priče", otkriva redateljica Kristina BarišićKultni Songkillersi godinu su započeli rasprodanim slavljeničkim koncertom u zagrebačkoj Tvornici kulture povodom trideset godina benda, a objavili su i dugoočekivani novi singl – “Lupilo me gadno” koji niže uspjehe u radijskom eteru, a sada je dobio i pripadajući video spot.Songkillersi predvođeni Željkom Banićem Banetom poznati su hitmakeri, a i ovog puta pogodili su recept. Pjesma je zaokret u zvuku Songkillersa, a nastala je u suradnji sa zagrebačkim producentom Filipom Majdakom, a o suradnji i pjesmi Bane je otkrio:
“Filip Majdak je ujedno i koautor glazbe. Pjesma je nastala praktički u samo jedno poslijepodne tako što je Filip imao gotovu bas dionicu, a nakon toga, na licu mjesta, osmislio sam melodiju i dio teksta. Pjesma bila gotova u sljedećih par dana. Pjesma je plod zajedničke inspiracije Filipa i mene, a inspiraciju za tekst nije bilo teško pronaći, bilo je dovoljno pogledati u katalog mojih propalih veza”.Spot za pjesmu “Lupilo me gadno” potpisuje redateljica Kristina Barišić koja je o ideju i atmosferu u spotu opisala kao:


“Nevidljive udarce, nemirno stanje duha, borbu sa samim sobom, kroz sveobuhvatnu atmosferu. Spot vizualno opisuje onaj osjećaj, sirov i bez uljepšavanja, nakon još jedne završene priče, koja je došla svome kraju. To je onaj trenutak, kada ostaneš sam sa sobom, a potreban je samo jedan korak naprijed, da se izvučeš iz začaranog kruga koji se opetovano ponavlja”, stoji u priopćenju Aquarius Recordsa.