ponedjeljak, 15. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

26 C°

POP SUPERZVIJEZDA

Premijerno prikazan koncertni film Taylor Swift, potražnja za ulaznicama je neviđena

Autor: Hina

12.10.2023. 18:47
Premijerno prikazan koncertni film Taylor Swift, potražnja za ulaznicama je neviđena

Foto: ReutersPop superzvijezda Taylor Swift premijerno je prikazala svoj koncertni film Eras Tour pred obožavateljima i slavnim osobama u srijedu, nedugo nakon što je najavila da će film biti prikazan dan ranije zbog “neviđene” potražnje za ulaznicama.


“Taylor Swift: The Eras Tour” trebao je biti prikazan u kinima širom svijeta u petak, ali veliki interes potaknuo je Swift da doda ranije projekcije na nekim tržištima.


“Pogledajte na što ste me natjerali: zbog neviđene potražnje otvaramo rani pristup filmovima o koncertu The Eras Tour Concert Film u četvrtak u Americi i Kanadi!!” – napisala je pjevačica na društvenim mrežama.
Swift je stigla na crveni tepih u svjetloplavoj haljini bez naramenica na svjetsku premijeru filma. Pozirala je za selfije s obožavateljima koji su osvojili mjesto u jednoj od trinaest dvorana u AMC Theatreu u trgovačkom centru na otvorenom u Los Angelesu.


U gomili su bile raštrkane slavne osobe, uključujući komičara Adama Sandlera, glumicu iz “Zakona i reda” Marisku Hargitay i zvijezdu “Barbie” Simu Liua, koji je na ruci nosio narukvice prijateljstva kao i mnogi njezini obožavatelji.


Pop superzvijezda Beyonce također je bila prisutna, prema fotografiji koju je Swift objavila na društvenim mrežama. Box Office Pro predviđa da će film zaraditi između 105 i 140 milijuna dolara u Sjedinjenim Državama i Kanadi tijekom vikenda prikazivanja.