Srijeda, 19. lipnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

30 C°

joakim

Helena Livaković objavila slike sina

Autor: M. Č.

27.01.2024. 19:30
Helena Livaković objavila slike sina

Foto: Instagram

Hrvatski nogometni reprezentativac Dominik Livaković i njegova supruga postali su roditelji u siječnjuHrvatski nogometni reprezentativac Dominik Livaković i njegova supruga Helena zajedno su od 2017. godine, a ovog su siječnja postali roditelji. Sada je Helena na društvenim mrežama objavila fotografije svog sina.


Inače, Helena je vrlo vješto skrivala trudnoću od javnosti, do mjere da do same vijesti o rođenju gotovo nitko nije znao da je trudna. Čini se da se sada malo opustila, te odlučila podijeliti neke fotografije na svojem Instagram profilu.


Instagram screenshot @helenamatic


Na fotografijama možemo vidjeti samo djelić, pa je tako Helena ipak odlučila sačuvati dio privatnosti svog novorođenog sina, sakrivši njegovo lice. Fotografije su naizgled profesionalne, a pokazuju bebina stopala u bijelom kompletiću.
Podsjetimo, par je sina odlučio nazvati Joakim. To ime ima duboko značenje i bogatu povijest, a njegovo porijeklo seže sve do Starog zavjeta. Joakim, ili Joachim na hebrejskom, znači “Jahve (Bog) je pripremio” ili “Jahve (Bog) će uspostaviti”. Ovo ime se u Bibliji spominje u kontekstu lika Joakima, oca Djevice Marije i djeda Isusa Krista. Prema kršćanskoj tradiciji, Joakim i njegova supruga Ana bili su sveti roditelji Djevice Marije.