Utorak, 23. srpnja 2024

Weather icon

Vrijeme danas

30 C°

Prošlo je!

Glumac iz serije "Supernatural" javio se na društvenim mrežama: kaže da je imao 6 "masovnih" srčanih udara

Autor: L. S.

04.12.2023. 08:51
Glumac iz serije

Foto: Instagram / Mark Sheppard

"Četiri puta sam bio vraćan iz mrtvih", otkrio je Mark SheppardPoznati engleski glumac Mark Sheppard, između ostalog poznat po ulozi Crowleya u seriji “Supernatural“, otkrio je da je doživio šest srčanih udara i da je četiri puta “vraćan iz mrtvih”.


U objavi na društvenim mrežama glumac je napisao:


“Nećete vjerovati!” napisao je na Instagramu, uz selfie snimljen iz bolničkog kreveta.
“Jučer sam išao na pregled kada sam se srušio u kuhinji. Šest teških srčanih udara kasnije i 4 puta vraćen iz mrtvih“, napisao je, uz pojašnjenje da je za situaciju bila kriva stopostotna blokada arterije”, napisao je.


“Da nije bilo moje žene i nevjerojatnog osoblja St Joseph’sa, ne bih ovo pisao. Moje šanse za preživljavanje bile su gotovo nikakve. Osjećam se sjajno. Još jednom skrušen. Sutra [se vraćam] kući”, dodao je.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Mark Sheppard (@realmarksheppard)U komentarima, brojni kolege i prijatelji pisali su mu želje za brzim oporavkom, uključujući i bivše kolege iz serije.

“Mark! Ne moraš svaki put učiniti najviše i najveće! 6 srčanih udara? 2 ili 3 bila bi dovoljno impresivna”, našalila se Misha Collins te nadodala: “Impresionirao si nas, u redu. Sada prestani s ovim liječenjem i vrati se na put s nama. Volim te, prijatelju”.


Felicia Day napisala je: “O, Bože, tako mi je drago što se oporavljaš, ovo je užasno! Šaljem svu svoju ljubav tebi i tvojoj obitelji”.


Mark je također dobio komentar sa službenog Instagrama Vatrogasne službe Los Angelesa, koji je glasio: “Tako nam je drago čuti ovakav ishod i želimo vam potpun i brz oporavak!”.