Četvrtak, 22. veljače 2024

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

"U mojim tajnim notama"

Gina predstavlja dugoočekivani debitantski album: priče o ljubavi i hrabrosti

Autor: Portal Novilist.hr

11.04.2023. 09:29
Gina predstavlja dugoočekivani debitantski album: priče o ljubavi i hrabrosti

Foto: Vladimir Urban“Album označava novi početak i obilježava razdoblje u kojem sam shvatila da je hrabrost da budem ranjiva moja najveća snaga. Da treba pokušati i pogriješiti. I shvatiti kada zapravo nije greška u pitanju, već je ono najbolje što sam mogla dati u tom trenutku.Da stojim iza toga i pokušam se prihvatiti u mijenama koje život svaki dan donosi. U mojim tajnim notama to mogu napraviti potpuno iskreno i slobodno” – riječi su to kojima svoj album prvijenac u samostalnoj karijeri opisuje Gina Damjanović.

Bračanka prepoznatljivih kovrča i još prepoznatljivijeg glasa ovaj album odlučila je izdati baš na svoj 30. rođendan i s tim otvoriti novo životno poglavlje, poglavlje u kojem glazbeno sazrijeva i zna tko je Gina.


Sve pjesme za album pisali su Marko Bratoš i Gina uz iznimku Josipa Radića koji je napisao glazbu za pjesmu “Mama”, a od početka priče vođeni su producentskom rukom Srđana Sekulovića Skansija. Svoj producentski obol na pojedinim pjesmama dao je i Nikša Bratoš, a obojica su sa svojim znanjem, radom i talentom oplemenili viziju ovih mladih autora i dali albumu prepoznatljivi zvuk.Nije se držala okvira niti očekivanja, igrala se aranžerski, istraživala i raskapala slojeve svoje osobnosti i uz pregršt iskrenosti nije se štedjela “iza ugla ponosa” koji spominje i naslovna pjesma.


“Ovaj album je sve ono o čemu sam sanjala i sve što nisam mogla ni zamisliti. Hvala svima koji su ga stvarali”, poručuje, kako stoji u priopćenju Aquarius Recordsa.