Utorak, 28. studenog 2023

Weather icon

Vrijeme danas

6 C°

35 godina karijere

Gibonni rasprodao Arenu Zagreb - dodan novi datum!

Autor: Portal Novi list

02.01.2023. 11:01
Gibonni rasprodao Arenu Zagreb - dodan novi datum!

Koncert rasprodan u rekordnom rokuGibonni je prije samo nekoliko tjedana najavio proslavu 35 godina karijere velikim koncertom u Areni Zagreb, a da ga se publika zaželjela ništa ne dokazuje više nego činjenica da je koncert rasprodan u rekordnom roku! Srećom po sve njegove obožavatelje, dodan je novi datum – 10. ožujka 2023.


Prije nekoliko dana Gibonni je objavio i novu pjesmu “Pijesak nošen vjetrom”.

Četvrti je to singl s EP-a “U po ure”, koji je istovremeno dobio i sjajan prateći video spot u režiji Matka Petrića. Otvara ga moćna gitara Vlatka Stefanovskog, stalnog suradnika na Gibonnijevim albumima od kraja devedesetih.


U kombinaciji sa svjetski glasovitom ritam sekcijom koju smo upoznali još na “Mirakulu”, a koju čine basist Pino Paladino i bubnjar Manu Katche, to je prava tour de force / demonstracija moći vrhunske ekipa glazbenika, rasna rock pjesma je i jedan od budućih koncertnih favorita.


Uz violinu sjajnog Marka Ramljaka i dojmljivi zvuk masinqua, iza kojeg ponovo stoji Haddis Alemayehu Haddinqo, opet smo u čas na world music terenu koji se opet pretapa u dinamičnu ‘pjesmu divlju’, pravu rock himnu, za koju nema sumnje da će vam se na prvu uvući pod kožu.


Deseci nagrada publike i struke potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali, kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda da je dobro ono što radi.


Bezvremenski hitovi koje je stvorio od 80-ih godina naovamo rado su pjevani ne samo u Hrvatskoj, već i diljem regije. “Tempera”, “Činim pravu stvar”, “Mirakul”, “Libar”, “Oprosti”, “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, “Judi, zviri i beštimje”, “Onako, od oka”, “Udica” te “Lažu fotografije” samo su neke od onih zbog kojih se uvijek traži karta više za njegove koncerte. I za novi datum koncerta u Areni Zagreb, Gibonni je najavio da će pjevati uz vrhunski bend i brojne prijatelje iznenađenja.


Gibonni je i za drugi koncert u Areni Zagreb osigurao poseban paket za one koje je nazvao “službenim udvaračima”. Specijalni kontingent od 400 paketa za sve koji žele drage im djevojke i žene povesti na koncert u prodaji će biti za sve sektore.


Ulaznice za Gibonnijev drugi koncert u Areni Zagreb koji podržava bravo! u prodaju kreću 2. siječnja 2023. u 12 sati i možete ih nabaviti u sustavu Entrio, stoji u priopćenju Cepelin Media.