Četvrtak, 28. rujna 2023

Weather icon

Vrijeme danas

22 C°

Velikodušan poklon

Georgina obradovala Ronalda za Božić kupivši mu Rolls Royce, nastala rasprava u komentarima

Autor: L. S.

27.12.2022. 11:23
Georgina obradovala Ronalda za Božić kupivši mu Rolls Royce, nastala rasprava u komentarima

Foto: Instagram / Georgina Rodriguez

Neki su tvrdili kako mu je automobil kupila s njegovim novcem...Partnerica jednog od najpoznatijih nogometaša Georgina Rodriguez za svog je dragog ove godine pripremila poklon koji će definitivno pamtiti – skupocjen automobil Rolls Royce vrijedan preko dva milijuna kuna (250 tisuća funti), prenosi Daily Mail.


Manekenka i influencerica je Ronaldovu reakciju podijelila sa svojim Instagram pratiteljima objavivši video u kojem je prvo pokazala djelić njihovog doma i blagdanski stol, a potom scenu kako zajedno s Ronaldom i djecom izlazi u dvorište, gdje je Ronalda čekao automobil Rolls Royce Phantom ukrašen velikom crvenom mašnom.

Niti Ronaldo, a ni djeca, nisu mogli sakriti uzbuđenje, a uslijedila je obiteljska vožnja u novom limenom ljubimcu te nastavak uživanja u odmatanju božićnih poklona koji su bili u jednakom skupocjenom revijalnom tonu.


Neki komentatori pisali su sarkastične komentare poput: “Prekrasan poklon od Georgine Cristianu s Ronaldovim novcem”, aludirajući da ga nije sama kupila, no dobro je poznato da Georgini, zbog manekenske karijere i mnogih sponzorstava i ugovora s brendovima, novca ne nedostaje, te se na ovakve komentare nije oglasila.